T: 93.513 21 11 | Email: cita@endocrino.cat

Blog d'endocrinologia i nutrició

Lipedema

Lipedema

El dipedema és una patologia encara poc coneguda en la qual les cèl·lules de greix creixen i s'acumulen de manera excessiva principalment a les extremitats inferiors, tot i que de vegades també es pot donar als braços.

Llegir-lo
UN NOU ESTUDI REVELA LA REALITAT DEL METABOLISME

UN NOU ESTUDI REVELA LA REALITAT DEL METABOLISME

EL PERQUÈ DEL MEU METABOLISME D'urant molts anys, s'ha cregut que el metabolisme basal depèn en gran part de l'edat. Sempre s'ha constatat que l'adolescència és una època en la qual la despesa calòrica és molt elevada, i a partir dels 40-50 anys, el metabolisme baixa de manera significativa.

Llegir-lo
L’OBESITAT AGREUJA LA COVID19 EN PACIENTS JOVES

L’OBESITAT AGREUJA LA COVID19 EN PACIENTS JOVES

Noves observacions situen els pacients amb obesitat com aquells qui han patit la COVID19 amb més gravetat. Els resultats posen de manifest que els pacients més joves ingressats eren els que tenien un IMC més elevat.

Llegir-lo
Les dietistes d'ENDOCS es traslladen a les aules

Les dietistes d'ENDOCS es traslladen a les aules

L'equip de dietistes d’ENDOCS ha participat activament com a experts en nutrició en el projecte "Stay Healthy" impulsat per la Fundació QuirónSalud.

Llegir-lo
DIABETES EXPERIENCE DAY

DIABETES EXPERIENCE DAY

El Diabetes Experience Day (DED) és una trobada que acull a persones amb diabetis, familiars, associacions, comunitat mèdica, farmacèutiques, prescriptors, mitjans de comunicació i bloggers, institucions,... que busca compartir i enriquir la comunitat vinculada amb la diabetis. Verbs com educar, impactar, difondre, consolidar i implicar poden definir els principals objectius que té aquest acte. Enguany, s’ha celebrat la seva sisena edició a Castelló, i part del nostre equip hi va assistir aquest passat cap de setmana.

Llegir-lo

No esperis més, comença a cuidar la teva salut.
Estem molt aprop teu.

On Som

Gran Vía Carles III, num 67
08028 Barcelona

Al costat mateix dels jardins de l'Hospital Universitari Dexeus de Barcelona

ATENCIÓ AL PACIENT

Dilluns a Divendres
de 8h a 20h

Petició de cita

Cites i Anul·lacions: cita@endocrino.cat
Whats: +34-628 655 063
Tel Urgències: (+34)-93 513 21 11
Reserva la teva Cita Online