T: 93.513 21 11 | Email: cita@endocrino.cat

Hipòfisi > Estudis científics

Estudis clínics

Els estudis clínics ens permeten profunditzar en el coneixement de la malaltia hipofisària. Convidem als nostres pacients a participar

La nostra unitat de hipòfisi està integrada en el grup d'experts en hipòfisi de la Societat Espanyola d'Endocrinologia (SEEN).

Participem en un estudi molecular anomenat REMAH que ens permet ampliar l'estudi dels tumors que operem, analitzant l'expressió de diferents gens. La informació que ens proporciona pretén ser d'ajuda per a aquells pacients que necessiten altres tractaments més enllà de la cirurgia.

Vam participar en un estudi clínic anomenat ACRONIS: avalua l'eficàcia de l'últim tractament farmacològic aprovat per tractar la acromegàlia: el Pasireotide. Si vostè té acromegàlia i creu que pot necessitar un nou tractament, estarem encantats de valorar la seva elegibilitat per a l'estudi.

També en aquest moment col·laborem amb l’Hospital Clínic en un estudi d'un fàrmac en investigació per al tractament de la Síndrome de Cushing. EL fàrmac es diu Osilodrostat. És per a pacients no elegibles per a cirurgia o que han recidivat.

On Som

Gran Vía Carles III, num 67
08028 Barcelona

Al costat mateix dels jardins de l'Hospital Universitari Dexeus de Barcelona

ATENCIÓ AL PACIENT

Dilluns a Divendres
de 8h a 20h

Petició de cita

Cites i Anul·lacions: cita@endocrino.cat
Whats: +34-628 655 063
Tel Urgències: (+34)-93 513 21 11
Reserva la teva Cita Online