T: 93.513 21 11 | Email: cita@endocrino.cat

Nutrició > Coaching Nutricional

Acompanyament amb Coaching Nutricional

Cal considerar que quan s'inicia un programa de pèrdua de pes on cal fer restriccions per tal d'aconseguir la pèrdua ponderal, es pot desencadenar algun tipus de TCA (por al rebuig, control excessiu de la ingesta, ansietat cap a la menjar amb atraconades o episodis de menjar d'amagat...)

Acompanyament amb Coaching Nutricional

En algunes ocasions, l'inici d'una pauta d'alimentació per ajudar a la pèrdua de pes pot condicionar algun trastorn de conducta alimentària o pensaments o conductes inadequades (excessiva preocupació per la imatge corporal, atraconades degudes a ingestes calòriques inadequades, conductes de compensació per perdre pes de manera més ràpida, realització excessiva d'exercici físic, ...).

En aquests casos, tractarem de manera personalitzada al pacient per ajudar-lo a trobar un equilibri alimentari/ emocional.


El seguiment d'una pauta nutricional o una dieta de pèrdua de pes és un procés costós i durador. Per aquest motiu, és important tenir un acompanyament i poder comptar amb estratègies nutricionals per poder-ho dur a terme.
El Coaching Nutricional pretén que el pacient sigui el protagonista del seu pla, prengui consciència del que vol i què és el que necessita per aconseguir-ho. D'aquesta manera, el CANVI és molt més efectiu.

On Som

Gran Vía Carles III, num 67
08028 Barcelona

Al costat mateix dels jardins de l'Hospital Universitari Dexeus de Barcelona

ATENCIÓ AL PACIENT

Dilluns a Divendres
de 8h a 20h

Petició de cita

Cites i Anul·lacions: cita@endocrino.cat
Whats: +34-628 655 063
Tel Urgències: (+34)-93 513 21 11
Reserva la teva Cita Online