T: 93.513 21 11 | Email: cita@endocrino.cat

Nutrició > Nutrició en Oncologia

Dieta pel Malalt Oncològic

El càncer és una malaltia generalment d’elevat impacte, ens condiciona la vida. A causa del propi tumor o a causa dels tractaments, sovint s’afecta la gana i el pes. És molt important revisar la nutrició durant tot el procés terapèutic.

Dieta pel Malalt Oncològic

Els tractaments oncològics com ara quimioteràpia o radioteràpia provoquen molts efectes secundaris com pèrdua de pes, sabor metàl·lic a la boca, dificultat per menjar… que posen en risc l'estat nutricional del pacient.

Ara més que mai, és imprescindible evitar la desnutrició per poder tenir el sistema immune el més fort possible i així superar aquesta malaltia.

A més, els tractaments contra la neoplàsia (quimioteràpia, radioteràpia, reseccions...) poden causar alteracions (sequedat de boca, dificultat per empassar, pèrdua de pes ràpida, falta de gana...).

En aquestes situacions la figura un dietista-nutricionista pot ser de gran ajuda.

Les nostres dietistes -nutricionistes t'acompanyen durant la malaltia per ajudar-te que li puguis fer front, donant consells per enriquir menjars si perds pes, per adaptar textures si presentes dificultats per empassar, etc.

On Som

Gran Vía Carles III, num 67
08028 Barcelona

Al costat mateix dels jardins de l'Hospital Universitari Dexeus de Barcelona

ATENCIÓ AL PACIENT

Dilluns a Divendres
de 8h a 20h

Petició de cita

Cites i Anul·lacions: cita@endocrino.cat
Whats: +34-628 655 063
Tel Urgències: (+34)-93 513 21 11
Reserva la teva Cita Online