T: 93.513 21 11 | Email: cita@endocrino.cat

Què és l'SKYR?

Què és l'SKYR?

És un producte originari d'Islàndia. Es considera un làctic fermentat semblant a un formatge cremós o formatge quark, tot i que principalment s'utilitza com a iogurt.

Es produeix a partir de llet desnatada realitzant un procés de doble fermentació, per això és una molt bona font de probiòtics i alhora amb un baix contingut en greix i sucres.

Passa el contrari amb la seva concentració de proteïnes la qual es considera gairebé el doble que la d'un iogurt normal, produint un efecte saciant més gran.

En dietes enfocades a la pèrdua de pes, és un molt bon aliat.

Els beneficis també s'estenen a pautes on s'evita la ingesta de lactosa, sucre de la llet, ja que conté aproximadament un 35% menys de lactosa que un iogurt normal; la qual cosa fa que sigui una molt bona opció, per exemple, per assegurar la ingesta de calci en aquelles persones intolerants a la lactosa.

La seva textura és cremosa i densa alhora gairebé sense contenir aigua o sèrum, això s'aconsegueix en extreure pràcticament tot el líquid en el seu procés de producció.

Posted by

Dietista – Nutricionista Experta en Immunonutrició Especialitzada en intoleràncies alimentàries i vegetarianisme Responsable Unitat de Nútrició en la dona (SOP, fertilitat,...) embaràs i lactància.


No esperis més, comença a cuidar la teva salut.
Estem molt aprop teu.

On Som

Gran Vía Carles III, num 67
08028 Barcelona

Al costat mateix dels jardins de l'Hospital Universitari Dexeus de Barcelona

ATENCIÓ AL PACIENT

Dilluns a Divendres
de 8h a 20h

Petició de cita

Cites i Anul·lacions: cita@endocrino.cat
Whats: +34-628 655 063
Tel Urgències: (+34)-93 513 21 11
Reserva la teva Cita Online