T: 93.513 21 11 | Email: cita@endocrino.cat

Nutrició > Nutrició Esportiva

Nutrició Esportiva

A ENDOCS les nostres dietistes –nutricionistes t'ajuden a portar una nutrició adaptada pot prevenir lesions i millorar el rendiment de l’esportista.

Nutrició Esportiva

Els esportistes d'alt rendiment o aquells que s'estiguin preparant per a una marató, triatló… haurien de tenir una pauta nutricional molt planificada.


Una nutrició adaptada pot prevenir lesions i millorar el rendiment de lesportista. En esportistes cal cobrir les necessitats energètiques a causa de la gran despesa energètica que es produeix durant la pràctica esportiva. Per això, és necessari aportar certs macronutrients com carbohidrats i proteïnes. També és molt important planificar molt bé els pre, durant i post entrenaments per poder aconseguir el màxim rendiment esportiu.

Comptem amb Nutricionistes especialitzades en Nutrició Esportiva que us ajudaran a ajustar la ingesta al pla d'entrenament i/o competicions.


Per a un rendiment físic correcte, evitar lesions i millorar la composició corporal és fonamental una alimentació adequada, que aporti els nutrients necessaris i el repartiment d'aquests al llarg del dia en funció dels horaris i exercicis dels entrenaments o en dies de DESCANS.
A més, a les nostres consultes comptem amb la possibilitat de fer un estudi de la composició corporal, eina indispensable per ajustar tractament al pacient esportista

El programa de nutrició esportiva inclou:

 

  1. Estudi de la composició corporal
  2. Avaluació hàbits alimentaris en funció de les característiques de l'esportista i del pla d'entrenament (exercicis de força o resistència, intensitat i durada, horaris, etc.)
  3. Dieta adaptada i personalitzada amb consells dietètics de la correcta nutrició a l'esportista
  4. A les visites de seguiment s'avalua l'evolució i les sensacions de l'esportista, s'adapta el pla quan és necessari (si els resultats o sensacions no són els esperats, si canvia el pla d'entrenament, etc.). consell nutricional amb opció de dieta de sobrecàrrega personalitzada per a competicions, informació de com ha de ser la ingesta i hidratació pre, durant i post competició, etc.

On Som

Gran Vía Carles III, num 67
08028 Barcelona

Al costat mateix dels jardins de l'Hospital Universitari Dexeus de Barcelona

ATENCIÓ AL PACIENT

Dilluns a Divendres
de 8h a 20h

Petició de cita

Cites i Anul·lacions: cita@endocrino.cat
Whats: +34-628 655 063
Tel Urgències: (+34)-93 513 21 11
Reserva la teva Cita Online