T: 93.513 21 11 | Email: cita@endocrino.cat

Formació endocrinològica i nutrició

Ús del glucòmetre

Us ensenyem còm utilitzar un glucòmetre per a mesurar els nivells de glucosa en sang capilar. Especialment dedicat a les nostres gestants amb diabetis gestacional que aquests dies de confinament de COVID podeu evitar venir a la consulta.

Hem creat aquest vídeo per ensenyar als nostres pacients amb un debut de diabetes, un empitjorament de la seva diabetis o una diabetis gestacional, a mesurar-se la glucèmia a casa. És el que es coneix com "autocontrol", en termes casolans: mesurar-se el sucre.

Especialment en temps de confinament pel COVID, us ajudarà a no haver de desplaçar-vos perquè us ho ensenyem.

Podreu passar a recollir el material per la consulta, vosaltres o algun familiar. Sempre poseu-vos abans en contacte pels mitjans habituals.

Posted by

Cap de Servei @doctorasesmilo Especialista en endocrinologia de la gestació/reproducció Responsable Unitat d’hipòfisis Responsable Unitat de tiroides Co-cordinació de la Unitat d' Ovari poliquístic


Nutricionista i educadora en diabetis


Dietista-Nutricionista Educadora en diabetis Coordinadora de la unidad de Diabetis Especialista en tecnologies en diabetis, diabetis tipus 1 i diabetis pediàtrica Responsable unitat de nutrició clínica


No esperis més, comença a cuidar la teva salut.
Estem molt aprop teu.

On Som

Gran Vía Carles III, num 67
08028 Barcelona

Al costat mateix dels jardins de l'Hospital Universitari Dexeus de Barcelona

ATENCIÓ AL PACIENT

Dilluns a Divendres
de 8h a 20h

Petició de cita

Cites i Anul·lacions: cita@endocrino.cat
Whats: +34-628 655 063
Tel Urgències: (+34)-93 513 21 11
Reserva la teva Cita Online