Quina és la causa l’hirsutisme?

Quina és la causa l’hirsutisme?
Es deu a un augment de producció d'andrògens (hormones masculines) a nivell dels ovaris o les glàndules suprarenals (glàndules que estan damunt dels ronyons i produeixen entre unes altres, part de les hormones masculines presents en totes les dones).

Les causes més comunes són:

  • Síndrome de l'ovari poliquístic
  • Hirsutisme idiopàtic

S'ha de donar una especial atenció a l’hirsutisme que apareix de forma ràpida i intensa en dones de més de 20 anys doncs podria explicar-se per causes més rares com tumors d'ovari o de la glàndula suprarenal productors d'andrògens.


Vols fer-nos una consulta Hirsutisme?

També et pot interessar


Quina és la causa l’hirsutisme?

Unitat de Nutrició, Diabetis i Obesitat d'Hospital Universitari Dexeus

El servei d'Endocrinologia de Dexeus, www.endocrino.cat, dirigeix la Unitat d'Obesitat del nostre Hospital des de fa més de 10 anys. Som els especialistes en diabetis, diabetis gestacional, obesitat i nutrició en general.

Quina és la causa l’hirsutisme?

METFORMINA I SÍNDROME D’OVARI POLIQUÍSTIC: ¿POT REDUIR LES COMPLICACIONS DURANT L'EMBARÀS?

La metformina durant l'embaràs en dones amb síndrome d'ovari poliquístic podria provocar una menor incidència d'avortament tardà. No obstant això, no prevé la diabetis gestacional, i pot produir un pes del nen més a l'edat de 4 anys i un perímetre cefàlic lleugerament major


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +