Què és l’ hirsutisme?

Què  és l’ hirsutisme?
El terme hirsutisme fa referència a l'aparició de pèl gruixut i fosc en àrees on les dones habitualment no tenen o tenen borrissol fi. Per exemple, damunt del llavi superior, barbeta, patilles, pit, abdomen o esquena.

L'aparició d'aquest pèl es deu a un desequilibri hormonal o a una resposta exagerada a les hormones masculines. Totes les dones disposen d'hormones femenines (estrògens) i masculines (andrògens) i una alteració en l'equilibri d'ambdues pot donar lloc a diferents símptomes.


Vols fer-nos una consulta Hirsutisme?

També et pot interessar


Què  és l’ hirsutisme?

Unitat de Nutrició, Diabetis i Obesitat d'Hospital Universitari Dexeus

El servei d'Endocrinologia de Dexeus, www.endocrino.cat, dirigeix la Unitat d'Obesitat del nostre Hospital des de fa més de 10 anys. Som els especialistes en diabetis, diabetis gestacional, obesitat i nutrició en general.

Què  és l’ hirsutisme?

METFORMINA I SÍNDROME D’OVARI POLIQUÍSTIC: ¿POT REDUIR LES COMPLICACIONS DURANT L'EMBARÀS?

La metformina durant l'embaràs en dones amb síndrome d'ovari poliquístic podria provocar una menor incidència d'avortament tardà. No obstant això, no prevé la diabetis gestacional, i pot produir un pes del nen més a l'edat de 4 anys i un perímetre cefàlic lleugerament major


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +