Noves Tecnologies

Noves Tecnologies
En els darrers anys, s’han desenvolupat tecnologies que permeten facilitar el control dels pacients amb diabetis.

Ja és possible conéixer quins nivells de sucre tenim  en qualsevol moment sense punxar-nos el dit, també és possible que un sistema d’infusió d’insulina, aturi la infusió quan patim una hipoglucèmia, tot això camina cap a la consecució algun dia, d’un aparell que faci les funcions del pàncrees- el que s’anomena “pàncrees artificial”.

La utilització de les noves tecnologies no està a l’abast de tots i tenen un cost considerable. Cal estudiar amb l’endocrinòleg cada cas en particular. De vegades, es poden utilitzar de forma transitòria: durant la gestació, durant la competició, en l’edat pediàtrica...

 


Vols fer-nos una consulta Tècniques Aplicades Diabetis?

També et pot interessar


DIABETIS

Noves Tecnologies

APPS i DIABETIS

És important tenir en compte que l'ús de les aplicacions no pretén ni ha de substituir el seguiment per part del metge.

Noves Tecnologies

Els ous: nutritius i beneficiosos. I la llet o el yogur sencer potser no tan perjudicials ...

Els consum d’ous i d’algun producte làctic sencer podrien reduir el risc de diabetis La diabetis mellitus tipus 2 (DM2) és un trastorn metabòlic que es caracteritza per hiperglucèmia (nivells de sucre en sang elevats) amb presencia de resistència a la insulina i dèficit d'insulina. La diabetis de tipus 2 està estretament relacionada amb l'obesitat i la seva prevalença està en augment.

Noves Tecnologies

Per als amants del formatge i de la carn vermella tenim una bona notícia

Per als amants del formatge i de la carn vermella tenim una bona notícia: El consum d'àcids grassos saturats (AGS) provinents dels lactis i les carns no processades no són nocius per a la salut cardiovascular ni es relacionen amb un major risc de diabetis, mentre que el consum de carns processades com salsitxes, embotits i bacó sí que es relacionen amb patologia cardiovascular i mortalitat.


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +