Qui som?

Qui som?

El departament d’endocrinologia de l’Hospital Universitari Dexeus avalua i tracta les patologies relacionades amb el sistema hormonal i el metabolisme.

Diabetis, tiroides, obesitat, hipòfisis, creixement, pubertat, hirsutisme (excés de pèl), colesterol, trastorns de la cortisona o del metabolisme ossi, són algunes de les malalties que tractem.

El treballar en el marc d’una institució sanitària d’elevat nivell ens permet desenvolupar tot el procés diagnòstic i de tractament en col·laboració multidisciplinar amb els diferents departaments de l’Hospital.

La Unitat d’obesitat d'ENDOCS engloba els diferents serveis mèdics i quirúrgics que donaran suport als pacients que consultin pel tractament d’aquesta malaltia, en el marc d’una atenció multidisciplinària. Tan si es tracta de solucionar un sobrepès, o una celulitis, com si se tracta d'un cas d'obesitat mòrbida, intentem oferir la millor solució al problema sempre amb base científica.

Gràcies a l'experiència en camps específics tan en la vessant clínica com en recerca del quadre mèdic, podem oferir tractament súper especialitzat de patologies com ara la síndrome de l'ovari poliquístic, els tumors hipofisaris, i tota la patologia relacionada amb la gestació: tiroides i gestació i diabetis gestacional.


Vols fer-nos una consulta ENDOCS?

Cercar en el Blog


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +