T: 93.513 21 11 | Email: cita@endocrino.cat

Unitat de Nutrició, Diabetis i Obesitat d'Hospital Universitari Dexeus

Unitat de Nutrició, Diabetis i Obesitat d'Hospital Universitari Dexeus

El servei d'Endocrinologia de Dexeus, www.endocrino.cat, dirigeix la Unitat d'Obesitat del nostre Hospital des de fa més de 10 anys. Som els especialistes en diabetis, diabetis gestacional, obesitat i nutrició en general.

Per què l'endocrinòleg està al capdavant de la Unitat d'Obesitat, de Nutrició i de Diabetis?

Perquè són malalties metabòliques, perquè un endocrinòleg és el fisiòleg que estudia i coneix en profunditat aquestes malalties.

Per què escollir la nostra Unitat?

Perquè treballem de forma multidisciplinar. El endocrinòleg diagnostica i realitza el pla de tractament. La nutricionista, psicòloga, el preparador físic o el cirurgià, en funció de cada cas, hi participen sempre que el pacient ho necessiti i en el grau en què ho necessiti.

Aquesta estructura és anàloga al que passa en els Hospitals de 3r nivell i en els Hospitals més prestigiosos del món.

Per què és més probable tenir èxit en la pèrdua de pes si l'endocrinòleg dirigeix ​​el tractament?

Perquè l'obesitat ha deixat de ser "golafreria" des de fa temps; tenim un "adipostato" cerebral que dificulta l'èxit dels programes de pèrdua de pes, perquè ens empeny a reguanyar.

Des de fa poc, disposem d'unes eines farmacològiques excel·lents que ens ajuden de vèncer el adipostato, sense menysprear la importància del treball educatiu i de suport dels nostres professionals nutricionistes, terapeuta i psicòloga. Però aquestes noves teràpies ajuden molt al pacient i ha de saber que existeixen.

Per què és millor que nosaltres t’indiquem quina teràpia?

Perquè ja sabeu que l'obesitat es veu com un "negoci" per part de molts. És evident que el pacient que vol resoldre els seus problemes, és fàcil que cregui en "remeis miraculosos" de tota mena. No només em refereixo a fàrmacs, sinó a tècniques mèdiques que de vegades no estan contrastades. A més és molt fàcil caure, perquè se solen acompanyar d'unes campanyes de màrqueting molt agressives.

T'esperem al Servei d'Endocrinologia per ajudar-te en qualsevol tema relacionat amb la nutrició:

-Maneig de l'obesitat i el sobrepès

-Maneig de la diabetis i la diabetis gestacional

-Maneig multidisciplinari intensiu i no intensiu dels trastorns de conducta alimentària: Bulímia / anorèxia / trastorn per afartament ...

-Nutrició en l'esport

-Nutrició en el pacient que pateix malalties digestives

-Nutrició en el pacient oncològic

Per saber-ne més: http://www.endocrino.cat

Posted by

Cap de Servei @doctorasesmilo Especialista en endocrinologia de la gestació/reproducció Responsable Unitat d’hipòfisis Responsable Unitat de tiroides Co-cordinació de la Unitat d' Ovari poliquístic


Nutricionista i educadora en diabetis


Dietista-Nutricionista Educadora en Diabetis Coach nutricional Especialista en Nutrició Esportiva Especialista en intoleràncies alimentàries i al·lèrgies Coordinació unitad d' obesidad


Nutricionista i educadora en diabetis


Dietista-Nutricionista Educadora en diabetis Coordinadora de la unidad de Diabetis Especialista en tecnologies en diabetis, diabetis tipus 1 i diabetis pediàtrica Responsable unitat de nutrició clínica


No esperis més, comença a cuidar la teva salut.
Estem molt aprop teu.

On Som

Gran Vía Carles III, num 67
08028 Barcelona

Al costat mateix dels jardins de l'Hospital Universitari Dexeus de Barcelona

ATENCIÓ AL PACIENT

Dilluns a Divendres
de 8h a 20h

Petició de cita

Cites i Anul·lacions: cita@endocrino.cat
Whats: +34-628 655 063
Tel Urgències: (+34)-93 513 21 11
Reserva la teva Cita Online