T: 93.513 21 11 | Email: cita@endocrino.cat

Hem assistit a la reunió científica del grup de Neuroendocrinologia de la SEEN sobre malalties de la hipófisis i l' hipotàlem

Hem assistit a la reunió científica del grup de Neuroendocrinologia de la SEEN sobre malalties de la hipófisis i l' hipotàlem

Un imprescindible pel que es dedica als tumors hipofisaris i les seves complicacions

Les malalties de la hipòfisi i l'hipotàlem són favorites en el món de l'endocrinologia, perquè són trastorns que impacten en el pacient en tot el seu sistema, són difícils de diagnosticar i difícils de manejar i els reptes difícils ens agraden, encara que en realitat el que perseguim és un diagnòstic precoç i precís i proporcionar al pacient un alleujament. L'objectiu és la recuperació i la restitució del sistema.

 

Com cada any, s'ha reunit el grup de treball de transtorns neuroendocrinològics de la Societat Espanyola d'Endocrinologia (SEEN). Aquest any s'ha centrat en: transtorns del sodi i de l'aigua, aspectes moleculars i traslacionals, noves tecnologies al laboratori, futur de la medicina personalitzada, maneig de l'acromegàlia i d'altres tumors neuroendocrins; hem repassat els problemes endocrinològics associats als nous fàrmacs immunoterápicos pel càncer i he tingut el plaer de donar una xerrada sobre el tractament de l'hipogonadisme masculí.

 

Aquesta reunió de treball permet mantenir-nos actualitzats amb les últimes novetats i avenços en aquestes patologies, els treballs publicats i presentats a congressos en l'últim any, i ens permet compartir projectes en marxa de diferents grups nacionals en el marc d'un grup d'especialistes amb especial interès en les malalties hipotàlem-hipofisàries.

 

Des de fa anys, des del Servei d'Endocrinologia de l'Hospital Dexeus, formem part d’un estudi multicèntric en tumors hipofisaris que estudia mecanismes moleculars dels tumors per caminar cap a la medicina personalitzada. Col·laborem amb diferents hospitals en particular amb el grup de IGTP de Dr Manel Puig i tot el seu equip d'investigadors clínics i bàsics, aportant el nostre granet de sorra en l'avanç en aquestes malalties.

 

Us oferim un centre amb experiència en el maneig de malalties hipofisàries que treballa de forma mutidisciplinar amb neurocirurgians, patòlegs i investigadors moleculars per oferir als al pacient el millor context per al tractament de la seva patologia.

 

Estarem encantats de valorar el vostre cas.

Posted by

Cap de Servei @doctorasesmilo Especialista en endocrinologia de la gestació/reproducció Responsable Unitat d’hipòfisis Responsable Unitat de tiroides Co-cordinació de la Unitat d' Ovari poliquístic


No esperis més, comença a cuidar la teva salut.
Estem molt aprop teu.

On Som

Gran Vía Carles III, num 67
08028 Barcelona

Al costat mateix dels jardins de l'Hospital Universitari Dexeus de Barcelona

ATENCIÓ AL PACIENT

Dilluns a Divendres
de 8h a 20h

Petició de cita

Cites i Anul·lacions: cita@endocrino.cat
Whats: +34-628 655 063
Tel Urgències: (+34)-93 513 21 11
Reserva la teva Cita Online