T: 93.513 21 11 | Email: cita@endocrino.cat

Avui és el dia Mundial del cor. Ens sumem a la concienciació per cuidar-lo i cuidar-te.

Avui és el dia Mundial del cor. Ens sumem a la concienciació per cuidar-lo i cuidar-te.

De cor només en tenim un, i les malalties cardiovascular segueixen al top en les causes de mortalitat als països desenvolupats.

Quan et poses a les nostres mans per a tractar la teva diabetis, el teu colesterol, els teus triglicèrids o la teva obesitat, un dels nostres objectius principals és el de reduïr el teu risc cardiovascular.

Ja us ho dic, especialment a aquells que teniu els triglicèrids alts o sucre: “et toca cuidar-te més que el teu veí”, sense dieta, mai va bé, i no et comparis. I amb alegría. Quan et demano que no prenguis vi a cada àpat, no t’estic prohibint el vi a la vida, et demano que te’l deixis per ocasions especials, o pel cap de setmana i millor poc i només en un àpat.  I veuràs que l’assaboriràs molt més. Sempre us poso el símil de portar el peu una mica apretant el fre, si no, el reforç positiu dels menjars tan bons que ens envolten, ens fan tenir pitjor salut.

I com no, una mica d’activitat: compta els passos que fas, intenta fer-ne més, gaudeix movent-te o fent alguna activitat i el teu cor t’ho agrairà. I sobretot, tingues bon cor, que no te’n penediràs.

Posted by

Cap de Servei @doctorasesmilo Especialista en endocrinologia de la gestació/reproducció Responsable Unitat d’hipòfisis Responsable Unitat de tiroides Co-cordinació de la Unitat d' Ovari poliquístic


No esperis més, comença a cuidar la teva salut.
Estem molt aprop teu.

On Som

Gran Vía Carles III, num 67
08028 Barcelona

Al costat mateix dels jardins de l'Hospital Universitari Dexeus de Barcelona

ATENCIÓ AL PACIENT

Dilluns a Divendres
de 8h a 20h

Petició de cita

Cites i Anul·lacions: cita@endocrino.cat
Whats: +34-628 655 063
Tel Urgències: (+34)-93 513 21 11
Reserva la teva Cita Online