CONSELLS per a la salut tiroidea

CONSELLS per a la salut tiroidea
La tiroides utilitza iode per fabricar les seves hormones, assegura't que la sal que compres estigui iodada i que consumeixes peix almenys dues o tres vegades per setmana.
  • Les dones pateixen amb major freqüència alteracions tiroïdals, sobretot a partir dels 40 anys, si et trobes en aquesta edat i presentes algun dels símptomes anteriorment descrits, consulta al teu metge per revisar els teus nivells hormonals.
  • L'hipotiroïdisme no tractat augmenta les complicacions durant l'embaràs pel que és important controlar els nivells hormonals en cada trimestre.
  •  El tractament de l’hipertiroïdisme ha d'intentar realitzar-se abans de l'embaràs. Si estàs embarassada, els fàrmacs antitiroïdals són la millor opció i els controls hormonals han de ser regulars i molt freqüents.
  •  Si acabes de ser mare i et trobes en situació de “depressió postpart”, demana al teu metge que revisi el teu nivell d'hormones tiroïdals.

Vols fer-nos una consulta Tiroides General?

També et pot interessar


TIROIDES

CONSELLS per a la salut tiroidea

Reunió anual científica en patologia tiroidea

Hem estat a la reunió d'experts de tiroides de la SEEN a Madrid

CONSELLS per a la salut tiroidea

Unitat de Nutrició, Diabetis i Obesitat d'Hospital Universitari Dexeus

El servei d'Endocrinologia de Dexeus, www.endocrino.cat, dirigeix la Unitat d'Obesitat del nostre Hospital des de fa més de 10 anys. Som els especialistes en diabetis, diabetis gestacional, obesitat i nutrició en general.

CONSELLS per a la salut tiroidea

El tiroides a la gestació

Hem anat al congrés portuguès d'obstetrícia a fer una xerrada, et revisem els aspectes més importants


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +