Cóm es tracta l'hipertiroïdisme?

Cóm es tracta l'hipertiroïdisme?
L’hipertiroïdisme es tracta depenent de la causa de l’hipertiroïdisme i de les característiques de cada pacient el tractament serà: mèdic, quirúrgic o mitjançant radio iode.

L’hipertiroïdisme no tractat o mal controlat pot ocasionar alteracions greus i irreversibles com arítmies cardíaques permanents, pèrdua severa de massa muscular i osteoporosi.  Cal seguir els consells del seu endocrinòleg.

RECOMANACIÓ FUTURA

La malaltia tiroïdea autoimmune és la causa més freqüent d’hipertiroïdisme. Aquesta malaltia és “crònica i cursa a brots”.

Si ha patit un sol brot d’hipertiroïdisme i s’ha curat, igualment ha de seguir controls mèdics de per vida perquè té risc tan de reactivació com de desenvolupar un hipotiroïdisme en el futur. Moltes persones que han patit un hipertiroïdisme, o bé per causa del tractament o bé per l’evolució natural de la malaltia, acaben amb un hipotiroïdisme.


Vols fer-nos una consulta Hipertiroïdisme?

També et pot interessar


TIROIDES

Cóm es tracta l'hipertiroïdisme?

Reunió anual científica en patologia tiroidea

Hem estat a la reunió d'experts de tiroides de la SEEN a Madrid

Cóm es tracta l'hipertiroïdisme?

Unitat de Nutrició, Diabetis i Obesitat d'Hospital Universitari Dexeus

El servei d'Endocrinologia de Dexeus, www.endocrino.cat, dirigeix la Unitat d'Obesitat del nostre Hospital des de fa més de 10 anys. Som els especialistes en diabetis, diabetis gestacional, obesitat i nutrició en general.

Cóm es tracta l'hipertiroïdisme?

El tiroides a la gestació

Hem anat al congrés portuguès d'obstetrícia a fer una xerrada, et revisem els aspectes més importants


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +