Cóm es tracta l'hipertiroïdisme?

Cóm es tracta l'hipertiroïdisme?
L’hipertiroïdisme es tracta depenent de la causa de l’hipertiroïdisme i de les característiques de cada pacient el tractament serà: mèdic, quirúrgic o mitjançant radio iode.

L’hipertiroïdisme no tractat o mal controlat pot ocasionar alteracions greus i irreversibles com arítmies cardíaques permanents, pèrdua severa de massa muscular i osteoporosi.  Cal seguir els consells del seu endocrinòleg.

RECOMANACIÓ FUTURA

La malaltia tiroïdea autoimmune és la causa més freqüent d’hipertiroïdisme. Aquesta malaltia és “crònica i cursa a brots”.

Si ha patit un sol brot d’hipertiroïdisme i s’ha curat, igualment ha de seguir controls mèdics de per vida perquè té risc tan de reactivació com de desenvolupar un hipotiroïdisme en el futur. Moltes persones que han patit un hipertiroïdisme, o bé per causa del tractament o bé per l’evolució natural de la malaltia, acaben amb un hipotiroïdisme.


Vols fer-nos una consulta Hipertiroïdisme?

També et pot interessar


Cóm es tracta l'hipertiroïdisme?

Reunió anual científica en patologia tiroidea

Hem estat a la reunió d'experts de tiroides de la SEEN a Madrid


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +