Com es diagnostica l’hirsutisme?

Com es diagnostica l’hirsutisme?
Si vostè considera que té pèl gruixut i a l'excés en zones on no hauria d'existir, acudeixi a un endocrinòleg – especialista en hormones- que li realitzarà l'estudi adequat.

Es registrarà la història clínica i l'examen físic adequat i es valoraran els nivells hormonals. És possible que el seu metge sol·liciti també una ecografia dels ovaris o un escàner de les glàndules suprarenals.


Vols fer-nos una consulta Hirsutisme?

També et pot interessar


Com es diagnostica l’hirsutisme?

Unitat de Nutrició, Diabetis i Obesitat d'Hospital Universitari Dexeus

El servei d'Endocrinologia de Dexeus, www.endocrino.cat, dirigeix la Unitat d'Obesitat del nostre Hospital des de fa més de 10 anys. Som els especialistes en diabetis, diabetis gestacional, obesitat i nutrició en general.

Com es diagnostica l’hirsutisme?

METFORMINA I SÍNDROME D’OVARI POLIQUÍSTIC: ¿POT REDUIR LES COMPLICACIONS DURANT L'EMBARÀS?

La metformina durant l'embaràs en dones amb síndrome d'ovari poliquístic podria provocar una menor incidència d'avortament tardà. No obstant això, no prevé la diabetis gestacional, i pot produir un pes del nen més a l'edat de 4 anys i un perímetre cefàlic lleugerament major


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +