Packs intensius per a pèrdua de pes

Packs intensius per a pèrdua de pes
Informa't dels plans que hem creat perquè aconsegueixis perdre pes de forma definitiva.

Moltes vegades es fa dur seguir un pla d'alimentació hipocalòric, és per això que volem estar al teu costat perquè no perdis la motivació i aconsegueixis el teu objectiu. Et proposem visites setmanals on et anirem guiant en el canvi d'hàbits, et donarem idees perquè no t'avorreixis de preparar sempre els mateixos plats, ajustarem menús als teus horaris i preferències, etc.

 

A què esperes per començar?

 

Tria el pack que més s'ajusti a les teves necessitats!

PACK SETMANAL DRENANT

Per a què serveix el drenatge?

Ajuda a activar la circulació sanguínia i limfàtica, allisar la cel·lulitis, remodelar la silueta i reafirmar el teixit.

El drenatge és per a mi?

El drenatge és ideal per a dones amb retenció de líquids, pell de taronja i també per a embarassades.

En què consisteix el pack?

Aquest pack inclou 10visitas de 30minuts un cop a la setmana.

  • A la primera visita es valoraran els hàbits dietètics i es pautarà un pla alimentari personalitzat.
  • A cada visita de seguiment es realitzarà un Drenatge amb LPG, control de pes, avaluació del seguiment dietètic i es donaran noves pautes per a seguir.

 

PACK SETMANAL LPG

Per a què serveix el Lipomassage amb LPG?

Ajuda a alliberar greix localitzat resistent a la dieta i reactivar la circulació sanguínia i limfàtica. A més estimula el procés de lipòlisi i la producció de col·lagen i elastina per reafirmar la pell.

Em beneficiaré d'un Lipomassage?

El Lipomassage és la millor opció per als que no aconsegueixen eliminar el greix localitzat a l'abdomen o als malucs. També per a aquelles dones que tot i ser primes presenten cel·lulitis, flaccidesa o sobrecàrregues de greix. Interessant també en aquelles persones que estan perdent molt pes i vulguin mantenir la pell ferma.

En què consisteix el pack?

Aquest pack inclou 10visitas de 30minuts dues vegades a la setmana.

  • A la 1a visita es valoraran els hàbits dietètics i es pautarà un pla alimentari personalitzat.
  • A cada visita de seguiment es realitzarà un Lipomassage amb LPG, un control de pes, cada setmana s'avaluarà el seguiment dietètic i es donaran noves pautes per a seguir.


PACK SETMANAL NOMÉS DIETA
Per a qui està indicat?

Per a totes aquelles persones que vulguin aconseguir resultats més ràpids amb la dieta. El fet de realitzar controls freqüents promou una major adhesió al canvi d'hàbits.

Ideal per a aquelles persones que ja han realitzat dietes prèviament i se'ls fa dur tornar a començar. També per a aquelles persones que vulguin perdre pes però estiguin vivint una situació personal difícil (estrès laboral, situació familiar complicada, horaris caòtics ...)

En què consisteix el pack?

Aquest pack inclou 10 visites un cop a la setmana

  • A la primera visita (30minuts) es valoraran els hàbits dietètics i es pautarà un pla alimentari personalitzat.
  • A cada visita de seguiment es realitzarà control de pes, avaluació del seguiment dietètic i es donaran noves pautes per a seguir.
     

Vols fer-nos una consulta Tractament de l’obesitat?

També et pot interessar


Packs intensius per a pèrdua de pes

Nuevos fármacos para la obesidad

L'EMEA (Agència Europea del Medicament), ha aprovat dos nous fàrmacs per al tractament de l'obesitat: Mysimba® i Saxenda®.La EMEA (Agencia Europea del Medicamento), ha aprobado dos nuevos fármacos para el tratamiento de la obesidad: Mysimba® y Saxenda®.

Packs intensius per a pèrdua de pes

Els emulsionants afecten la microbiota intestinal propiciant malalties com la colitis ulcerosa i la síndrome metabòlica

Els emulsionants són substàncies utilitzades en la indústria alimentària per barrejar dues substàncies no miscibles o difícils de barrejar.

Packs intensius per a pèrdua de pes

Qui demonitza els làctics?

El consum de iogurts, llet descremada i altres productes làctics descremats s'associa amb un menor risc d'incidència de Síndrome Metabòlica en població anciana mediterrània


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +