Entrenament físic personalitzat

Entrenament físic personalitzat
El sobrepès i l'obesitat es defineixen com una acumulació anormal o excessiva de greix que pot ser perjudicial per a la salut. El programa ZOP consisteix en un entrenament físic destinat a reduir i controlar el sobrepès i l'obesitat.

El programa ZOP (ZERO OBESITY PROGRAM) és un programa d'Entrenament físic per reduir i controlar el sobrepès i l'obesitat.

Per a més informació, consulteu el següent enllaç

http://endocrino.cat/obesitat.cfm/ID/6151/CAT/zop-zero-obesity-program.htm


Vols fer-nos una consulta Tractament de l’obesitat?

També et pot interessar


Entrenament físic personalitzat

Nuevos fármacos para la obesidad

L'EMEA (Agència Europea del Medicament), ha aprovat dos nous fàrmacs per al tractament de l'obesitat: Mysimba® i Saxenda®.La EMEA (Agencia Europea del Medicamento), ha aprobado dos nuevos fármacos para el tratamiento de la obesidad: Mysimba® y Saxenda®.

Entrenament físic personalitzat

Els emulsionants afecten la microbiota intestinal propiciant malalties com la colitis ulcerosa i la síndrome metabòlica

Els emulsionants són substàncies utilitzades en la indústria alimentària per barrejar dues substàncies no miscibles o difícils de barrejar.

Entrenament físic personalitzat

Qui demonitza els làctics?

El consum de iogurts, llet descremada i altres productes làctics descremats s'associa amb un menor risc d'incidència de Síndrome Metabòlica en població anciana mediterrània


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +