Impedànciometria bioelèctrica tetrapolar

Impedànciometria bioelèctrica tetrapolar
Es tracta d’una exploració complementària que ens permet conèixer com està repartit el pes i a demés ens calcula el metabolisme basal, és a dir les calories que cremem en repòs.

Ens mesura la quantitat de greix, de massa magra i d’aigua del pacient. És molt més fiable que el pes o el IMC perquè ens permet conèixer si existeix excés de greix i la magnitud d’aquest i també si hi ha retenció de líquids, per poder actuar en conseqüència. És especialment important en homes musculats on l’IMC no és gaire fiable i també és mot interessant de realitzar mentre fem dieta perquè així sabem si perdem greix o aigua i si mantenim massa muscular.


Vols fer-nos una consulta Obesitat general?

També et pot interessar


Impedànciometria bioelèctrica tetrapolar

Nuevos fármacos para la obesidad

L'EMEA (Agència Europea del Medicament), ha aprovat dos nous fàrmacs per al tractament de l'obesitat: Mysimba® i Saxenda®.La EMEA (Agencia Europea del Medicamento), ha aprobado dos nuevos fármacos para el tratamiento de la obesidad: Mysimba® y Saxenda®.

Impedànciometria bioelèctrica tetrapolar

Els emulsionants afecten la microbiota intestinal propiciant malalties com la colitis ulcerosa i la síndrome metabòlica

Els emulsionants són substàncies utilitzades en la indústria alimentària per barrejar dues substàncies no miscibles o difícils de barrejar.

Impedànciometria bioelèctrica tetrapolar

Qui demonitza els làctics?

El consum de iogurts, llet descremada i altres productes làctics descremats s'associa amb un menor risc d'incidència de Síndrome Metabòlica en població anciana mediterrània


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +