Perímetres corporals

Perímetres corporals
Mesurem el perímetre de cintura,de contorn abdominal i de maluc.

El perímetre abdominal marca el risc cardiovascular que te el pacient, de manera que es considera de risc: en dones un perímetre superior a 89cm i en homes, superior a 102cm. Mitjançant un pla que inclogui dieta i exercici, gràcies a la pèrdua ponderal a expenses de greix s’aconsegueix disminuir els perímetres i per tant disminuir el risc cardiovascular.


Vols fer-nos una consulta Obesitat general?

També et pot interessar


Perímetres corporals

Nuevos fármacos para la obesidad

L'EMEA (Agència Europea del Medicament), ha aprovat dos nous fàrmacs per al tractament de l'obesitat: Mysimba® i Saxenda®.La EMEA (Agencia Europea del Medicamento), ha aprobado dos nuevos fármacos para el tratamiento de la obesidad: Mysimba® y Saxenda®.

Perímetres corporals

Els emulsionants afecten la microbiota intestinal propiciant malalties com la colitis ulcerosa i la síndrome metabòlica

Els emulsionants són substàncies utilitzades en la indústria alimentària per barrejar dues substàncies no miscibles o difícils de barrejar.

Perímetres corporals

Qui demonitza els làctics?

El consum de iogurts, llet descremada i altres productes làctics descremats s'associa amb un menor risc d'incidència de Síndrome Metabòlica en població anciana mediterrània


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +