BY-PASS GÀSTRIC

BY-PASS GÀSTRIC
Es tracta d’una tècnica mixta on es redueix l’estómac mitjançant grapat i alhora es connecta amb una nansa de l’intestí de longitud variable. D’aquesta manera el bolus alimentari deixa de passar pel recorregut habitual ja que s’ha fet un pont o by-pass.

S’aconsegueix que el pacient mengi menys, perquè l’estómac és més petit (reservori de 30 a 50cc), i que alhora no s’absorbeixi  tot el menjar ingerit.
És a dir, els resultats són sacietat precoç i  malabsorció selectiva per a greixos.

El pacient intervingut sol presentar bona tolerància alimentaria i poques complicacions nutricionals.

El 5% dels pacients pot presentar “síndrome de dumping” que es caracteritza per produir baixades de sucre amb símptomes. Es soluciona fàcilment prenent algun aliment que contingui sucre.
No útil en “picadors”

Cal tenir present que molts pacients necessitaran prendre suplements vitamínics i minerals de per vida.

ES MOLT IMPORTANT SABER, que després de la cirurgia cal menjar poc de per vida. El pes es perd, però al cab de 3-5 anys, pot haver un cert guany (com el guany de pes de les persones que no s’han intervingut), és important saber-ho. Per a prevenir-lo cal treballar amb els hàbits: la dieta i l’exercisi. Dit d’una altra forma, la cirurgia no serveix per a poder menjar sense límit, el que fa és ajudar a menjar amb límit i a perdre el pes de forma més definitiva.

Vols fer-nos una consulta Tècniques Aplicades Obesitat?

També et pot interessar


BY-PASS GÀSTRIC

Nuevos fármacos para la obesidad

L'EMEA (Agència Europea del Medicament), ha aprovat dos nous fàrmacs per al tractament de l'obesitat: Mysimba® i Saxenda®.La EMEA (Agencia Europea del Medicamento), ha aprobado dos nuevos fármacos para el tratamiento de la obesidad: Mysimba® y Saxenda®.

BY-PASS GÀSTRIC

Els emulsionants afecten la microbiota intestinal propiciant malalties com la colitis ulcerosa i la síndrome metabòlica

Els emulsionants són substàncies utilitzades en la indústria alimentària per barrejar dues substàncies no miscibles o difícils de barrejar.

BY-PASS GÀSTRIC

Qui demonitza els làctics?

El consum de iogurts, llet descremada i altres productes làctics descremats s'associa amb un menor risc d'incidència de Síndrome Metabòlica en població anciana mediterrània


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +