GASTRECTOMIA TUBULAR (SLEEVE)

GASTRECTOMIA TUBULAR (SLEEVE)
Modalitat de cirurgia, relativament nova (5-7 anys), que està sent molt utilitzada per la seva senzillesa i eficàcia.

El principal avantatge és la seva baixa taxa de complicacions. Comparat amb el by-pass on es fan moltes més seccions intestinals, els riscos són molt menors i rarament s’ha descrit compromís per la vida.

L’altre gran avantatge és que el pacient no precisa prendre suplements vitamínics de per vida (només en algun pacient es compromet la vitamina B12).

Es secciona l’estómac longitudinalment, sense actuar sobre l’intestí. La capacitat gàstrica que es deixa és d’uns 100-150cc. Permet menjar menys quantitat sense passar gana i amb un buidament gàstric normal.
 
La  intervenció és de curta durada, 1-2 hores.


Vols fer-nos una consulta Tècniques Aplicades Obesitat?

També et pot interessar


GASTRECTOMIA TUBULAR (SLEEVE)

Nuevos fármacos para la obesidad

L'EMEA (Agència Europea del Medicament), ha aprovat dos nous fàrmacs per al tractament de l'obesitat: Mysimba® i Saxenda®.La EMEA (Agencia Europea del Medicamento), ha aprobado dos nuevos fármacos para el tratamiento de la obesidad: Mysimba® y Saxenda®.

GASTRECTOMIA TUBULAR (SLEEVE)

Els emulsionants afecten la microbiota intestinal propiciant malalties com la colitis ulcerosa i la síndrome metabòlica

Els emulsionants són substàncies utilitzades en la indústria alimentària per barrejar dues substàncies no miscibles o difícils de barrejar.

GASTRECTOMIA TUBULAR (SLEEVE)

Qui demonitza els làctics?

El consum de iogurts, llet descremada i altres productes làctics descremats s'associa amb un menor risc d'incidència de Síndrome Metabòlica en població anciana mediterrània


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +