Cirurgia de l’obesitat

Cirurgia de l’obesitat
A l’Institut Dexeus comptem amb cirurgians que tenen una àmplia experiència en aquest camp. Les intervencions es realitzen per via laparoscòpica permetent una recuperació molt més ràpida

El Dr. Prados i el Dr Rodríguez-Otero són experts en gastrectomia tubular i en cirurgia laparoscòpica abdominal; la gastrectomia tubular és una tècnica molt més senzilla que les altres i que obté uns resultats molt bons. Tot i així, no es pot aplicar a tots els malalts. No la recomanem en pacients que ja han portat una banda gàstrica.

El Dr. Povés és expert en by-pass gàstricgastrectomia tubular i en cirurgia laparoscòpica abdominal.  Tenir una amplíssima experiència redueix al màxim les complicacions descrites en altres sèries quirúrgiques.

Existeixen 3 tipus de tècniques:

  1. Tècniques restrictives: Modalitat que es basa en restringir la capacitat de l’estómac. El pacient s’omple molt abans i, per tant, menja menys. La sacietat precoç i duradora ajuda a modificar l’hàbit alimentari.
     
  2. Tècniques malabsortives: Modalitat on es redueix l’àrea d’absorció dels nutrients, mitjançant la resecció i/o anastomosi de l’estómac i/o l’intestí.
     
  3. Tècniques mixtes:  Modalitats on s’intervé per disminuir sobre l’estómac, per disminuir-ne la capacitat, i sobre l’intestí, per provocar  malabsorció dels nutrients ingerits.


Actualment les tècniques més utilitzades són la Gastrectomia tubular (Sleeve gastrectomy) i el By-pass gàstric.


Vols fer-nos una consulta Tècniques Aplicades Obesitat?

També et pot interessar


Cirurgia de l’obesitat

Nuevos fármacos para la obesidad

L'EMEA (Agència Europea del Medicament), ha aprovat dos nous fàrmacs per al tractament de l'obesitat: Mysimba® i Saxenda®.La EMEA (Agencia Europea del Medicamento), ha aprobado dos nuevos fármacos para el tratamiento de la obesidad: Mysimba® y Saxenda®.

Cirurgia de l’obesitat

Els emulsionants afecten la microbiota intestinal propiciant malalties com la colitis ulcerosa i la síndrome metabòlica

Els emulsionants són substàncies utilitzades en la indústria alimentària per barrejar dues substàncies no miscibles o difícils de barrejar.

Cirurgia de l’obesitat

Qui demonitza els làctics?

El consum de iogurts, llet descremada i altres productes làctics descremats s'associa amb un menor risc d'incidència de Síndrome Metabòlica en població anciana mediterrània


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +