Lipomassatge- Endermologie

Lipomassatge- Endermologie
Es tracta de un tècnica d'estimulació mecànica que es fes sobre la superfície de la pell amb la finalitat de tractar amb major efectivitat les zones de greix localitzades, que costa eliminar només amb el seguiment de la dieta i el exercici físic.

Aquesta tècnica permet incidir les cèl·lules (adipòcits i fibroblasts) i causar respostes fisiològiques com  estimular la circulació sanguínia i limfàtica, activar la lipòlisi (alliberament de greix) o de la producció de col·lagen i elastina (per reafirmar la pel, reduint a la pell de taronja i la cel·lulitis)
 

Resultats: mitjançant el Llipomassage el pacient aconsegueix:

  • Alliberar greix i reduir volum
  • Allisar la cel·lulitis
  • Reafirmar la pell (tonificar)
  • Reesculpir la forma

Indicacions:

  • pacients amb normopès o amb sobrepès que segueixen pla nutricional adaptat i practiquen exercici però desitgen tractar més eficaçment zones de greix localitzada (acumulació al maluc, a la zona abdominal ...)
  • pacients amb normopès propensió a la cel·lulitis, pell de taronja, flacciditat ...

Vols fer-nos una consulta Tècniques Aplicades Obesitat?

També et pot interessar


Lipomassatge- Endermologie

Nuevos fármacos para la obesidad

L'EMEA (Agència Europea del Medicament), ha aprovat dos nous fàrmacs per al tractament de l'obesitat: Mysimba® i Saxenda®.La EMEA (Agencia Europea del Medicamento), ha aprobado dos nuevos fármacos para el tratamiento de la obesidad: Mysimba® y Saxenda®.

Lipomassatge- Endermologie

Els emulsionants afecten la microbiota intestinal propiciant malalties com la colitis ulcerosa i la síndrome metabòlica

Els emulsionants són substàncies utilitzades en la indústria alimentària per barrejar dues substàncies no miscibles o difícils de barrejar.

Lipomassatge- Endermologie

Qui demonitza els làctics?

El consum de iogurts, llet descremada i altres productes làctics descremats s'associa amb un menor risc d'incidència de Síndrome Metabòlica en població anciana mediterrània


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +