Què cal saber sobre la cirurgia de l’obesitat?

Què cal saber sobre la cirurgia de l’obesitat?
  • És una “cirurgia major”, i per tant no està exempta de riscos. Tot i així, les noves tècniques (gastrectomia tubular) ens ofereixen uns resultats extraordinaris amb risc comparable a altres cirurgies abdominals molt comunes (com la de la vesícula biliar)
  •  L’avantatge principal és que permet perdre molt pes amb menys esforç. El pacient menja molt menys de forma natural, ja no li entra més, i es troba saciat. A nivell psicològic això és un gran avantatge.
  • No te per objectiu que el pacient arribi al “pes ideal”, sinó que aquest pugui millorar la quantitat i qualitat de vida.
  •  Un cop realitzada, el pacient no pot menjar tot allò que vulgui sense engreixar-se. Cal adoptar uns bons hàbits i estil de vida per tal de no recuperar el pes perdut amb els anys i per tal d’estar sans. Som el que mengem.
  • També és important saber que la pèrdua de pes màxima es dona entre 1 i 2 anys i cap als 4-5 anys pot haver un cert increment (tal i com passa amb les persones no operades que solen guanyar pes al llarg de la vida)

Vols fer-nos una consulta Cirurgia de l’obesitat?

També et pot interessar


Què cal saber sobre la cirurgia de l’obesitat?

Nuevos fármacos para la obesidad

L'EMEA (Agència Europea del Medicament), ha aprovat dos nous fàrmacs per al tractament de l'obesitat: Mysimba® i Saxenda®.La EMEA (Agencia Europea del Medicamento), ha aprobado dos nuevos fármacos para el tratamiento de la obesidad: Mysimba® y Saxenda®.

Què cal saber sobre la cirurgia de l’obesitat?

Els emulsionants afecten la microbiota intestinal propiciant malalties com la colitis ulcerosa i la síndrome metabòlica

Els emulsionants són substàncies utilitzades en la indústria alimentària per barrejar dues substàncies no miscibles o difícils de barrejar.

Què cal saber sobre la cirurgia de l’obesitat?

Qui demonitza els làctics?

El consum de iogurts, llet descremada i altres productes làctics descremats s'associa amb un menor risc d'incidència de Síndrome Metabòlica en població anciana mediterrània


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +