Obesitat mórbida

Obesitat mórbida
L’obesitat mòrbida es diagnostica quan l’IMC (pes/talla2) és superior a 40 kg/m2. Es tracta d’una malaltia crònica que cursa amb un excés de pes tal que es veu disminuïda la capacitat per desenvolupar amb normalitat les activitats de la vida diària ( caminar, ajupir-se, etc.).

A més d’ aquestes limitacions físiques, que disminueixen la qualitat de vida, apareixen altres malalties associades a l’obesitat: diabetis, hipertensió, hipercolesterolèmia, asma, apnea del son, artrosi i càncer entre altres.). Així, la obesitat es tradueix en mala qualitat de vida y disminució de l’esperança de vida.

Actualment, mitjançant el tractaments convencionals per perdre pes (dieta i fàrmacs) en l’Obesitat Mòrbida no s’aconsegueixen bons resultats a llarg termini (mantenir la pèrdua de pes costa molt). La cirurgia de l’obesitat apareix com a una alternativa eficaç pel tractament definitiu de l’obesitat greu i ha demostrat millorar les expectatives de vida respecte al tractament no quirúrgic.


Vols fer-nos una consulta Cirurgia de l’obesitat?

També et pot interessar


Obesitat mórbida

Nuevos fármacos para la obesidad

L'EMEA (Agència Europea del Medicament), ha aprovat dos nous fàrmacs per al tractament de l'obesitat: Mysimba® i Saxenda®.La EMEA (Agencia Europea del Medicamento), ha aprobado dos nuevos fármacos para el tratamiento de la obesidad: Mysimba® y Saxenda®.

Obesitat mórbida

Els emulsionants afecten la microbiota intestinal propiciant malalties com la colitis ulcerosa i la síndrome metabòlica

Els emulsionants són substàncies utilitzades en la indústria alimentària per barrejar dues substàncies no miscibles o difícils de barrejar.

Obesitat mórbida

Qui demonitza els làctics?

El consum de iogurts, llet descremada i altres productes làctics descremats s'associa amb un menor risc d'incidència de Síndrome Metabòlica en població anciana mediterrània


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +