Quin és el nostre objectiu?

Quin és el nostre objectiu?
La unitat d' obesitat d' Institut Universitari Quirón- Dexeus pretén oferir un tractament multidisciplinari , definitiu i eficaç al pacient que pateix sobrepès i obesitat mitjançant :
  • Atenció individual i personalitzada.
  • Abordatge multidisciplinari , en funció de les necessitats de cada pacient
  • Estudi de causes i trastorns que poden contribuir a l'obesitat.
  • Diagnòstic i tractament de les complicacions associades

L'obesitat i el sobrepès són condicions clíniques amb una prevalença que es troba en augment , arribant a tenir caràcter epidèmic en les societats industrialitzades .


Vols fer-nos una consulta Tractament de l’obesitat?

També et pot interessar


Quin és el nostre objectiu?

Nuevos fármacos para la obesidad

L'EMEA (Agència Europea del Medicament), ha aprovat dos nous fàrmacs per al tractament de l'obesitat: Mysimba® i Saxenda®.La EMEA (Agencia Europea del Medicamento), ha aprobado dos nuevos fármacos para el tratamiento de la obesidad: Mysimba® y Saxenda®.

Quin és el nostre objectiu?

Els emulsionants afecten la microbiota intestinal propiciant malalties com la colitis ulcerosa i la síndrome metabòlica

Els emulsionants són substàncies utilitzades en la indústria alimentària per barrejar dues substàncies no miscibles o difícils de barrejar.

Quin és el nostre objectiu?

Qui demonitza els làctics?

El consum de iogurts, llet descremada i altres productes làctics descremats s'associa amb un menor risc d'incidència de Síndrome Metabòlica en població anciana mediterrània


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +