Còm estudiem l'obesitat?

Còm estudiem l'obesitat?
En el Servei d’Endocrinologia i Nutrició de l’ Institut Dexeus vetllem per una assistència integral dels nostres pacients. És per això que no ens conformem amb pesar al pacient sinó que fem una anàlisi antropomètric complert.

En què consisteix un anàlisi antropomètric? o Anàlisi de Composició Corporal

L’anàlisi antropomètric inclou:

Gracies a l’anàlisi de composició corporal es coneix si el pacient es troba en un pes correcte, com està repartit aquest pes (greix, massa magra i aigua) i on es localitza el greix (perímetres corporals).

A partir d’aquestes dades es pot individualitzar el tractament cap a unes recomanacions d’ alimentació saludable si la persona te un pes adequat o adaptant el pla d’aprimament, si té excés de pes, ajustant la restricció calòrica al mínim per facilitar el compliment de la dieta i aconseguir els resultats desitjats amb més comoditat.


Vols fer-nos una consulta Obesitat general?

També et pot interessar


Còm estudiem l'obesitat?

Nuevos fármacos para la obesidad

L'EMEA (Agència Europea del Medicament), ha aprovat dos nous fàrmacs per al tractament de l'obesitat: Mysimba® i Saxenda®.La EMEA (Agencia Europea del Medicamento), ha aprobado dos nuevos fármacos para el tratamiento de la obesidad: Mysimba® y Saxenda®.

Còm estudiem l'obesitat?

Els emulsionants afecten la microbiota intestinal propiciant malalties com la colitis ulcerosa i la síndrome metabòlica

Els emulsionants són substàncies utilitzades en la indústria alimentària per barrejar dues substàncies no miscibles o difícils de barrejar.

Còm estudiem l'obesitat?

Qui demonitza els làctics?

El consum de iogurts, llet descremada i altres productes làctics descremats s'associa amb un menor risc d'incidència de Síndrome Metabòlica en població anciana mediterrània


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +