Comporta altres problemes per a la salut?

Comporta altres problemes per a la salut?
El SOPQ pot presentar altres implicacions que han de ser avaluades. Moltes dones tenen una disminució de la sensibilitat a la insulina (hormona que regula el nivell de sucre en sang) que pot dificultar la pèrdua de pes i és un factor de risc per a l'aparició d'una diabetis de l'adult.


Es pot associar també a nivells elevats del colesterol dolent (LDL), nivells disminuïts del colesterol bo (HDL) i alteració en altres lípids a la sang com els triglicèrids.


Vols fer-nos una consulta Síndrome de l’Ovari Poliquístic?

També et pot interessar


Comporta altres problemes per a la salut?

Els emulsionants afecten la microbiota intestinal propiciant malalties com la colitis ulcerosa i la síndrome metabòlica

Els emulsionants són substàncies utilitzades en la indústria alimentària per barrejar dues substàncies no miscibles o difícils de barrejar.

Comporta altres problemes per a la salut?

Unitat de Nutrició, Diabetis i Obesitat d'Hospital Universitari Dexeus

El servei d'Endocrinologia de Dexeus, www.endocrino.cat, dirigeix la Unitat d'Obesitat del nostre Hospital des de fa més de 10 anys. Som els especialistes en diabetis, diabetis gestacional, obesitat i nutrició en general.

Comporta altres problemes per a la salut?

METFORMINA I SÍNDROME D’OVARI POLIQUÍSTIC: ¿POT REDUIR LES COMPLICACIONS DURANT L'EMBARÀS?

La metformina durant l'embaràs en dones amb síndrome d'ovari poliquístic podria provocar una menor incidència d'avortament tardà. No obstant això, no prevé la diabetis gestacional, i pot produir un pes del nen més a l'edat de 4 anys i un perímetre cefàlic lleugerament major


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +