Quins són els nivells de colesterol recomanables?

Quins són els nivells de colesterol recomanables?
És recomanable tenir uns nivells de colesterol total en sang de menys de 200 mg/DL. No obstant, cal fixar-se en les fraccions LDL i HDL. El major predictor del risc cardiovascular no és el colesterol total sinó la proporció entre les fraccions LDL i HDL.

Les xifres recomanades de colesterol LDL depenen de si existeixen altres factors de risc cardiovascular (hipertensió arterial, tabaquisme, obesitat, etc.) i especialment diabetis.

El pacients amb diabetis o amb antecedents de malaltia cardiovascular han de mantenir unes concentracions de colesterol LDL per sota de 100 mg/dl. En altres casos valors inferiors a 130 mg/dl solen ser acceptables.

És possible tenir un colesterol total superior a 200 i no necessitar tractament mèdic. Cal consultar a l’especialista i valorar cada cas de forma individualitzada.  En alguns malalts pot ser necessari aconseguir nivells de LDL inferiors a 70 mg/dl  per a reduir les plaques d’ateroma (greix a les artèries)


Vols fer-nos una consulta Colesterol?

També et pot interessar


Quins són els nivells de colesterol recomanables?

Nous fàrmacs per tractar el colesterol

Una nova família de fàrmacs diferent a les clàssiques estatines, demostren un potent efecte reductor del colesterol sense aparents efectes adversos associats.

Quins són els nivells de colesterol recomanables?

Qui demonitza els làctics?

El consum de iogurts, llet descremada i altres productes làctics descremats s'associa amb un menor risc d'incidència de Síndrome Metabòlica en població anciana mediterrània

Quins són els nivells de colesterol recomanables?

SUCS VERDS i SUCS “DETOX”

Et costa consumir les 5 racions de fruites i verdures que recomanen? Amb els sucs verds o Smoothies de verdures i fruites pots aconseguir-ho


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +