Dislipèmies: colesterol, triglicèrids..

Dislipèmies: colesterol, triglicèrids..
Les alteracions dels valors analítics es deuen en molts casos a una alimentació no adequada:

Una alimentació rica en greixos saturats en el cas de hipercolesterolèmia, en sucres simples en la hipertrigliceridèmia, en purines quan s’eleva l’àcid úric... Altres apareixen per problemes de sobrepès i sobreingesta.

Les Dietistes-Nutricionistes d’ENDOCS estudien cada cas per oferir al pacient un consell personalitzar per a que impliqui un canvi alimentari realitzable pel pacient i permeti la normalització d’aquests paràmetres


Vols fer-nos una consulta Nutrició Especialitzada ?

També et pot interessar


Dislipèmies: colesterol, triglicèrids..

La Carxofa. Aliments de temporada

Per la seva baixa aportació energètica i greixosa esta molt indicada en aquells pacients que segueixen pautes d’aprimament.

Dislipèmies: colesterol, triglicèrids..

L'humus

El consum d’ humus s'associa amb una baixa incidència d’obesitat i altres problemes de salut

Dislipèmies: colesterol, triglicèrids..

El consum d'espècies picants genera beneficis per a la salut

Diversos estudis han vinculat l'atracció pel menjar picant a persones atrevides, amb fortes personalitats i persones a la recerca d'aventures.


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +