Dieta pel Malalt Oncològic

Dieta pel Malalt Oncològic
El càncer és una malaltia generalment d’elevat impacte, ens condiciona la vida. A causa del propi tumor o a causa dels tractaments, sovint s’afecta la gana i el pes. És molt important revisar la nutrició durant tot el procés terapèutic.

Els tractaments oncològics com ara quimioteràpia o radioteràpia provoquen molts efectes secundaris com pèrdua de pes, sabor metàl·lic a la boca, dificultat per menjar… que posen en risc l'estat nutricional del pacient.

Ara més que mai, és imprescindible evitar la desnutrició per poder tenir el sistema immune el més fort possible i així superar aquesta malaltia.

A més, els tractaments contra la neoplàsia (quimioteràpia, radioteràpia, reseccions...) poden causar alteracions (sequedat de boca, dificultat per empassar, pèrdua de pes ràpida, falta de gana...).

En aquestes situacions la figura un dietista-nutricionista pot ser de gran ajuda.

Les nostres dietistes -nutricionistes t'acompanyen durant la malaltia per ajudar-te que li puguis fer front, donant consells per enriquir menjars si perds pes, per adaptar textures si presentes dificultats per empassar, etc.


Vols fer-nos una consulta Nutrició en Oncologia ?

Dieta pel Malalt Oncològic

La Carxofa. Aliments de temporada

Per la seva baixa aportació energètica i greixosa esta molt indicada en aquells pacients que segueixen pautes d’aprimament.

Dieta pel Malalt Oncològic

L'humus

El consum d’ humus s'associa amb una baixa incidència d’obesitat i altres problemes de salut

Dieta pel Malalt Oncològic

El consum d'espècies picants genera beneficis per a la salut

Diversos estudis han vinculat l'atracció pel menjar picant a persones atrevides, amb fortes personalitats i persones a la recerca d'aventures.


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +