Quan es decideix evitar els productes d’origen animal cal planificar correctament la ingesta per evitar estats carencials.
Cada cop més se'ns recomana seguir dietes més baixes en proteïnes animals i poder així augmentar la ingesta de proteïna vegetal.
Si heu decidit ser vegetarià, és imprescindible acudir a un Nutricionista per poder establir una pauta nutricional completa i evitar tenir dèficits nutricionals.
A la dieta vegetariana és imprescindible la suplementació amb vitamina B12 i hauríem de valorar la ingesta de proteïnes, calci, iogo, vitamina D…
Es parla que el 5% de la població mundial seria vegetariana o vegana d'aquí uns anys.
Les dietes veganes o aliments vegans cada vegada són més freqüents a la nostra població. Per això, hem de conèixer com ha de ser l'alimentació en un pacient vegà i valorar suplementació si cal.
A ENDOCS us assessorem per portar una alimentació vegana (sense productes animals) oovolactovegetariana (amb ous i lactis) saludable i suficient.
Les nostres Dietistes-Nutricionistes ofereixen consell alimentari-nutricional per fer les combinacions pertinents per obtenir tots els nutrients essencials (proteïnes, ferro, vitamina B12, calci, etc.)
Per la seva baixa aportació energètica i greixosa esta molt indicada en aquells pacients que segueixen pautes d’aprimament.
El consum d’ humus s'associa amb una baixa incidència d’obesitat i altres problemes de salut
Diversos estudis han vinculat l'atracció pel menjar picant a persones atrevides, amb fortes personalitats i persones a la recerca d'aventures.