Dieta per a celíacs

Dieta per a celíacs
Celiaquia, és una malaltia autoimmune on es generen anticossos contra el gluten (una proteïna present en cereals com el blat, la civada, sègol, espelta i ordi). Cal retirar per complet les fonts de gluten per reparar les microvellositats intestinals i notar milloria simptomàtica.

La malaltia celíaca és una patologia autoimmune en què s'exclou completament el gluten de la dieta. El gluten és una proteïna que es troba a molts cereals com: blat, ordi, sègol, civada contaminada…

El menjar sense gluten pot fer que sigui difícil de gestionar per al pacient i podríem cometre l'error d'eliminar certs nutrients fent que la dieta sigui deficient.


Vols fer-nos una consulta Nutrició en trastorns digestius ?

També et pot interessar


Dieta per a celíacs

La Carxofa. Aliments de temporada

Per la seva baixa aportació energètica i greixosa esta molt indicada en aquells pacients que segueixen pautes d’aprimament.

Dieta per a celíacs

L'humus

El consum d’ humus s'associa amb una baixa incidència d’obesitat i altres problemes de salut

Dieta per a celíacs

El consum d'espècies picants genera beneficis per a la salut

Diversos estudis han vinculat l'atracció pel menjar picant a persones atrevides, amb fortes personalitats i persones a la recerca d'aventures.


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +