Sobrepès i Obesitat

Sobrepès i Obesitat
Cal considerar que quan s’entra en un programa de pèrdua de pes en el qual cal fer restriccions amb la finalitat de aconseguir la pèrdua pondera es pot desencadenar algun tipus de TCA ( por al rebot, control excessiu de la ingesta, ansietat cap al menjar amb afartaments o episodis de menjar a amagades...)

En algunes ocasions, el inici de una pauta d’alimentació per ajudar a la pèrdua de pes, pot condicionar algun transtorn de conducta alimentària o pensaments o conductes inadecuades (excessiu preocupament per la imatge corporal, afartaments deguts a ingestes calòriques inadecuades, conductes de compensació per perdre pes de manera manera més ràpida, realització excessiva de exercici físis...)

En aquests casos, tractarem de manera personalitzada al pacient per ajudar a trobar un equilibri alimentari/emocional.

 


Vols fer-nos una consulta Nutrició control del Pes Corporal?

També et pot interessar


Sobrepès i Obesitat

La Carxofa. Aliments de temporada

Per la seva baixa aportació energètica i greixosa esta molt indicada en aquells pacients que segueixen pautes d’aprimament.

Sobrepès i Obesitat

L'humus

El consum d’ humus s'associa amb una baixa incidència d’obesitat i altres problemes de salut

Sobrepès i Obesitat

El consum d'espècies picants genera beneficis per a la salut

Diversos estudis han vinculat l'atracció pel menjar picant a persones atrevides, amb fortes personalitats i persones a la recerca d'aventures.


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +