Nutrició i Anorèxia

Nutrició i Anorèxia
Es manifesta per una por intensa al guany de pes, acompanyat de la pràctica voluntària de procediments per aconseguir-ho: dieta restrictiva estricta i/o conductes purgatives (vòmits autoinduïts, abús de laxants, ús de diürètics, etc).

Les persones que pateixen anorèxia nerviosa senten una por intensa a augmentar de pes i presenten excessiva preocupació per la imatge corporal. Com a conseqüència, presenten conductes anòmales pel que fa a l'alimentació i el pes. Patir aquest trastorn té un gran impacte en la vida familiar, social, laboral, acadèmic i emocional. Sol tenir com a conseqüència estats nutricionals carencials i riscos vitals per la salut

És bàsic tractar a aquests pacients en un equip multidisciplinars (metge, nutricionista, psicòleg/psiquiàtre) per a poder abordar des de totes les bessants aquests transtorn.


Vols fer-nos una consulta Nutrició control del Pes Corporal?

També et pot interessar


Nutrició i Anorèxia

La Carxofa. Aliments de temporada

Per la seva baixa aportació energètica i greixosa esta molt indicada en aquells pacients que segueixen pautes d’aprimament.

Nutrició i Anorèxia

L'humus

El consum d’ humus s'associa amb una baixa incidència d’obesitat i altres problemes de salut

Nutrició i Anorèxia

El consum d'espècies picants genera beneficis per a la salut

Diversos estudis han vinculat l'atracció pel menjar picant a persones atrevides, amb fortes personalitats i persones a la recerca d'aventures.


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +