Composició Corporal: Impedància Tetrapolar

Composició Corporal: Impedància Tetrapolar
Recomanacions per realitzar l’anàlisi de composició corporal Per tal d’assegurar millor resultats de la prova li recomanem que quan assisteixi a la consulta de nutrició per a la realització de la impedància tetrapolar segueixi les següents pautes

¿QUÉ ÉS?

La Bioimpedància és una tècnica que serveix per calcular el percentatge de greix corporal sobre la base de les propietats elèctriques dels teixits biològics.

La bioimpedància elèctrica es fonamenta en l'oposició de les cèl·lules, els teixits o líquids de l'organisme al pas d'un corrent elèctric generat pel propi aparell. El corrent travessarà amb més facilitat els teixits sense greix perquè presenten menor resistència (baixa impedància) i, al contrari amb la massa grassa, que té una alta impedància, és a dir, ofereix una major resistència al pas d'aquest corrent.

D’aquesta manera aquest aparell proporciona una estimació directa de l'aigua corporal total i d'aquí s'estima de forma indirecta la massa lliure de greix i la massa grassa, mitjançant formules preestablertes.

  • No prengui líquids (inclòs cafeïna) ni aliments 4hores abans de la prova
  • No prengui alcohol 24h abans de la proba
  • No faci exercici físic 4hores abans de la prova
  • Han d’haver passat mínim 2h des de que s’hagi llevat per a que els líquids es reparteixin normalment
  • Orini 30minuts abans de la prova
  • Eviti fer l’anàlisi durant el cicle menstrual i el període immediatament anterior i posterior
  • En el moment de fer la prova cal tenir els peus descalços (haurà de retirar-se mitges o mitjons) y evitar el contacte amb objectes metàl·lics (joies, rellotge, mòbils...).

 

No es poden fer l’anàlisi de composició corporal les dones embarassades, les persones que porten implant electrònics (marcapassos) o amb pròtesis metàl·liques.


Vols fer-nos una consulta Nutrició control del Pes Corporal?

També et pot interessar


Composició Corporal: Impedància Tetrapolar

La Carxofa. Aliments de temporada

Per la seva baixa aportació energètica i greixosa esta molt indicada en aquells pacients que segueixen pautes d’aprimament.

Composició Corporal: Impedància Tetrapolar

L'humus

El consum d’ humus s'associa amb una baixa incidència d’obesitat i altres problemes de salut

Composició Corporal: Impedància Tetrapolar

El consum d'espècies picants genera beneficis per a la salut

Diversos estudis han vinculat l'atracció pel menjar picant a persones atrevides, amb fortes personalitats i persones a la recerca d'aventures.


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +