Tècniques: Lipomassage -Endermologie- LPG

Tècniques: Lipomassage -Endermologie- LPG
Busquem l’assistència integral dels nostres pacients. Per aquest motiu, dins del programa d’aprimament oferim tractament complementari de la cel·lulitis, la retenció de líquids i de la pell de taronja amb sessions de lipomassatge o Endermologie duts a terme per personal qualificat.

Realitzar un tractament coadjuvant millora en rendiment estètic de la dieta, anima i motiva al pacient per a seguir-la i obté resultats sorprenents (pèrdues de centímetres en zones d’adipositat localitzada).

ENDERMOLOGIE

  • Drenatge: El drenatge estimula la circulació i reduir la retenció de líquids percebent  una DISMINUCIÓ DE VOLUM i remodelació de la silueta.  Està especialment indicat en aquelles persones que tendeixen a retenir líquids com moltes dones i també dones embarassades, en les quals només es treballen les extremitats inferiors.
  • Tractament Celualisante: En aquelles dones que tot i tenir un pes correcte presenten PELL DE TARONJA O CEL·LULITIS superficial ens permet tractar la zona afectada, aconseguint reduir la cel·lulitis i irregularitats de la pell,  sense necessitat de reduir volum.

 

LIPOMASASGE: Permet activar l’ ALLIBERACIÓ DEL GREIX EMMAGATZEMAT (lipòlisi) per tal de disminuir volum a expenses de greix i eliminar la cel·lulitis. A més a més, gràcies a l’estimulació mecànica dels Rolls LPG s’aconsegueix una millor aparença de la pell (més tersa, ferma i llisa) ja que reactiva la formació de elastina i col·lagen endogen en la dermis. Ens permet modelar les zones adiposes resistents a dieta i exercici físic.

 

El tractament és totalment personalitzat, treballant les zones més problemàtiques de cada pacient i adaptant la tècnica segons si la morfologia del pacient és androide (excés greix localitzat principalment a la zona abdominal) o ginoide (excés greix localitzat principalment als malucs).


Vols fer-nos una consulta Nutrició control del Pes Corporal?

També et pot interessar


Tècniques: Lipomassage -Endermologie- LPG

La Carxofa. Aliments de temporada

Per la seva baixa aportació energètica i greixosa esta molt indicada en aquells pacients que segueixen pautes d’aprimament.

Tècniques: Lipomassage -Endermologie- LPG

L'humus

El consum d’ humus s'associa amb una baixa incidència d’obesitat i altres problemes de salut

Tècniques: Lipomassage -Endermologie- LPG

El consum d'espècies picants genera beneficis per a la salut

Diversos estudis han vinculat l'atracció pel menjar picant a persones atrevides, amb fortes personalitats i persones a la recerca d'aventures.


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +