Dietes Cetogèniques

Dietes Cetogèniques
Les Dietes Cetogèniques les plantegem en persones resistents a la pèrdua de pes amb el tractament convencional de dieta personalitzada i pla d’exercici físic o en aquelles que han de perdre molt pes. També es poden recomanar de forma intermitent en qualsevol programa de reducció ponderal.

Solen beneficiar-se especialment  les persones que han fet múltiples dietes prèvies, les que presenten resistència a la insulina o les que tenen  l’activitat física molt limitada. Son dietes de molt baix contingut en carbohidrats i acostumen a ser normoproteiques i amb  aportació de vegetals crus i proteïnes de qualitat. La intenció és que siguin cetogèniques, fet que indica que s’està cremant teixit gras. Els seguiment dels pacients en aquest tipus de dietes ens demostra que són molt eficaces per a perdre el pes del compartiment gras i d’aigua.

 

Utilitzem aquest tipus de dieta de manera personalitzada i per períodes de temps limitat, fem un seguiment estret del pacient per a fer la progressió cap a una alimentació equilibrada mitjançant l’educació nutricional amb la finalitat d’aconseguir el manteniment del pes perdut.


Vols fer-nos una consulta Nutrició control del Pes Corporal?

També et pot interessar


Dietes Cetogèniques

La Carxofa. Aliments de temporada

Per la seva baixa aportació energètica i greixosa esta molt indicada en aquells pacients que segueixen pautes d’aprimament.

Dietes Cetogèniques

L'humus

El consum d’ humus s'associa amb una baixa incidència d’obesitat i altres problemes de salut

Dietes Cetogèniques

El consum d'espècies picants genera beneficis per a la salut

Diversos estudis han vinculat l'atracció pel menjar picant a persones atrevides, amb fortes personalitats i persones a la recerca d'aventures.


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +