Nutrició en Al·lèrgies Alimentàries

Nutrició en Al·lèrgies Alimentàries

L'al·lèrgia alimentària és una reacció del sistema immunitari que passa poc després d'haver ingerit un determinat aliment.


Un cop existeix un diagnòstic d'al·lèrgia, és importantíssim evitar aquest aliment, ja que podria provocar un xoc anafilàctic (situació en què es posa en risc la vida del pacient)


Vols fer-nos una consulta Nutrició en trastorns digestius ?

També et pot interessar


Nutrició en Al·lèrgies Alimentàries

La Carxofa. Aliments de temporada

Per la seva baixa aportació energètica i greixosa esta molt indicada en aquells pacients que segueixen pautes d’aprimament.

Nutrició en Al·lèrgies Alimentàries

L'humus

El consum d’ humus s'associa amb una baixa incidència d’obesitat i altres problemes de salut

Nutrició en Al·lèrgies Alimentàries

El consum d'espècies picants genera beneficis per a la salut

Diversos estudis han vinculat l'atracció pel menjar picant a persones atrevides, amb fortes personalitats i persones a la recerca d'aventures.


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +