Dieta FODMAP
Quan un pacient presenta molèsties gastrointestinals (trànsit intestinal irregular, flatulències, gasos, dispèpsia, meteorisme, inflor, etc) però els tests d'intoleràncies alimentàries surten negatius, es pot adaptar l'alimentació fent restriccions concretes perquè els símptomes millorin.

 

La dieta baixa FODMAP és una dieta que elimina certs carbohidrats de cadena curta que generen molèsties digestives en determinats casos.

Sol recomanar-se per a persones que tenen còlon irritable, síndrome de l'intestí irritable, SIBO o persones amb intoleràncies alimentàries que no senten millores.

Després d'aquesta dieta d'eliminació, les nostres Dietistes-Nutricionistes guien el pacient en la reintroducció d'aliments per tornar a normalitzar la ingesta.

 

Vols fer-nos una consulta Nutrició en trastorns digestius ?

També et pot interessar


Dieta FODMAP

La Carxofa. Aliments de temporada

Per la seva baixa aportació energètica i greixosa esta molt indicada en aquells pacients que segueixen pautes d’aprimament.

Dieta FODMAP

L'humus

El consum d’ humus s'associa amb una baixa incidència d’obesitat i altres problemes de salut

Dieta FODMAP

El consum d'espècies picants genera beneficis per a la salut

Diversos estudis han vinculat l'atracció pel menjar picant a persones atrevides, amb fortes personalitats i persones a la recerca d'aventures.


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +