Impedànciometria bioelèctrica tetrapolar

Impedànciometria bioelèctrica tetrapolar
Es tracta d’una exploració complementària que ens permet conèixer com està repartit el pes i a demés ens calcula el metabolisme basal, és a dir les calories que cremem en repòs.

Ens mesura la quantitat de greix, de massa magra i d’aigua del pacient. És molt més fiable que el pes o el IMC perquè ens permet conèixer si existeix excés de greix i la magnitud d’aquest i també si hi ha retenció de líquids, per poder actuar en conseqüència. És especialment important en homes musculats on l’IMC no és gaire fiable i també és mot interessant de realitzar mentre fem dieta perquè així sabem si perdem greix o aigua i si mantenim massa muscular.


Vols fer-nos una consulta Obesitat general?

També et pot interessar


Impedànciometria bioelèctrica tetrapolar

APPS i DIABETIS

És important tenir en compte que l'ús de les aplicacions no pretén ni ha de substituir el seguiment per part del metge.

Impedànciometria bioelèctrica tetrapolar

Els ous: nutritius i beneficiosos. I la llet o el yogur sencer potser no tan perjudicials ...

Els consum d’ous i d’algun producte làctic sencer podrien reduir el risc de diabetis La diabetis mellitus tipus 2 (DM2) és un trastorn metabòlic que es caracteritza per hiperglucèmia (nivells de sucre en sang elevats) amb presencia de resistència a la insulina i dèficit d'insulina. La diabetis de tipus 2 està estretament relacionada amb l'obesitat i la seva prevalença està en augment.

Impedànciometria bioelèctrica tetrapolar

Per als amants del formatge i de la carn vermella tenim una bona notícia

Per als amants del formatge i de la carn vermella tenim una bona notícia: El consum d'àcids grassos saturats (AGS) provinents dels lactis i les carns no processades no són nocius per a la salut cardiovascular ni es relacionen amb un major risc de diabetis, mentre que el consum de carns processades com salsitxes, embotits i bacó sí que es relacionen amb patologia cardiovascular i mortalitat.


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +