Perímetres corporals

Perímetres corporals
Mesurem el perímetre de cintura,de contorn abdominal i de maluc.

El perímetre abdominal marca el risc cardiovascular que te el pacient, de manera que es considera de risc: en dones un perímetre superior a 89cm i en homes, superior a 102cm. Mitjançant un pla que inclogui dieta i exercici, gràcies a la pèrdua ponderal a expenses de greix s’aconsegueix disminuir els perímetres i per tant disminuir el risc cardiovascular.


Vols fer-nos una consulta Obesitat general?

També et pot interessar


Perímetres corporals

APPS i DIABETIS

És important tenir en compte que l'ús de les aplicacions no pretén ni ha de substituir el seguiment per part del metge.

Perímetres corporals

Els ous: nutritius i beneficiosos. I la llet o el yogur sencer potser no tan perjudicials ...

Els consum d’ous i d’algun producte làctic sencer podrien reduir el risc de diabetis La diabetis mellitus tipus 2 (DM2) és un trastorn metabòlic que es caracteritza per hiperglucèmia (nivells de sucre en sang elevats) amb presencia de resistència a la insulina i dèficit d'insulina. La diabetis de tipus 2 està estretament relacionada amb l'obesitat i la seva prevalença està en augment.

Perímetres corporals

Per als amants del formatge i de la carn vermella tenim una bona notícia

Per als amants del formatge i de la carn vermella tenim una bona notícia: El consum d'àcids grassos saturats (AGS) provinents dels lactis i les carns no processades no són nocius per a la salut cardiovascular ni es relacionen amb un major risc de diabetis, mentre que el consum de carns processades com salsitxes, embotits i bacó sí que es relacionen amb patologia cardiovascular i mortalitat.


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +