Sensor Freestyle Libre

Sensor Freestyle Libre
Sensor Freestyle és un tipus de monitor de glucèmia de 24 hores conegut com sistema Flash.

Aquest monitor de glucèmia és el d’aparició més recent i ha tingut un gran èxit de vendes pel seu cost més reduït respecte als altres i perquè no precisa d’una inversión inicial tan quantiosa com els altres.

També com a diferència dels altres monitors de glucosa no cal calibrar-lo, no cal que ens punxem el dit. Les lectures de glicèmia s’obtenen a l’escanear el lector sobre el sensor i, en menys d’un segon, s’obtè el resultat de glucosa.

Es pot escanejar mentre el sensor és a sota la roba

Cada escaneig mostra: un resultat de glucosa en temps real, un historial de tendència i una fletxa que mostra cap a on va la glucosa: si estem pujant (i la intensitat amb la que puja) o si al revés estem baixant.

L’avantatge principal és que no cal calibrar el dispositiu diversos cops al dia (no cal punxar-se els dits), encara que es recomana q en cas de dubte (si el resultat no ens quadra, cal comprovar-ho en la sang del dit)

Com a desavantatge, encara que permet llegir el sucre en temps real, no té alarmes per avisar en cas de baixada de sucre, pel que no és el dispositiu adequat per la gent que té hipoglucèmies desapercebudes.

https://www.freestylelibre.es/


Vols fer-nos una consulta Tècniques Aplicades Diabetis?

També et pot interessar


DIABETIS

Sensor Freestyle Libre

APPS i DIABETIS

És important tenir en compte que l'ús de les aplicacions no pretén ni ha de substituir el seguiment per part del metge.

Sensor Freestyle Libre

Els ous: nutritius i beneficiosos. I la llet o el yogur sencer potser no tan perjudicials ...

Els consum d’ous i d’algun producte làctic sencer podrien reduir el risc de diabetis La diabetis mellitus tipus 2 (DM2) és un trastorn metabòlic que es caracteritza per hiperglucèmia (nivells de sucre en sang elevats) amb presencia de resistència a la insulina i dèficit d'insulina. La diabetis de tipus 2 està estretament relacionada amb l'obesitat i la seva prevalença està en augment.

Sensor Freestyle Libre

Per als amants del formatge i de la carn vermella tenim una bona notícia

Per als amants del formatge i de la carn vermella tenim una bona notícia: El consum d'àcids grassos saturats (AGS) provinents dels lactis i les carns no processades no són nocius per a la salut cardiovascular ni es relacionen amb un major risc de diabetis, mentre que el consum de carns processades com salsitxes, embotits i bacó sí que es relacionen amb patologia cardiovascular i mortalitat.


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +