Què passa després del part?

Què passa després del part?
La diabetis gestacional sol desaparèixer just després del part, però indica un risc de patir diabetis de tipus 2.

Post-part es faran alguns controles de glucèmia capil·lar en dejú (els dos dies després i un dia més endavant post-part), per a comprovar si hi ha persistència de l’alteració del metabolisme de la glucosa, fet que seria poc provable.

La diabetis gestacional indica un risc més elevat de patir diabetis, per tant caldrà fer un seguiment després del part

Cal fer una TTOG (prova de tolerància oral a la glucosa) després de 2 mesos del part o al finalitzar la lactància materna. En aquest cas s’ingereixen 75 gr de sucre i es mesuren els nivells de glucèmia durant 2 hores.


Vols fer-nos una consulta La diabetis gestacional?

També et pot interessar


DIABETIS

Què passa després del part?

APPS i DIABETIS

És important tenir en compte que l'ús de les aplicacions no pretén ni ha de substituir el seguiment per part del metge.

Què passa després del part?

Els ous: nutritius i beneficiosos. I la llet o el yogur sencer potser no tan perjudicials ...

Els consum d’ous i d’algun producte làctic sencer podrien reduir el risc de diabetis La diabetis mellitus tipus 2 (DM2) és un trastorn metabòlic que es caracteritza per hiperglucèmia (nivells de sucre en sang elevats) amb presencia de resistència a la insulina i dèficit d'insulina. La diabetis de tipus 2 està estretament relacionada amb l'obesitat i la seva prevalença està en augment.

Què passa després del part?

Per als amants del formatge i de la carn vermella tenim una bona notícia

Per als amants del formatge i de la carn vermella tenim una bona notícia: El consum d'àcids grassos saturats (AGS) provinents dels lactis i les carns no processades no són nocius per a la salut cardiovascular ni es relacionen amb un major risc de diabetis, mentre que el consum de carns processades com salsitxes, embotits i bacó sí que es relacionen amb patologia cardiovascular i mortalitat.


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +