Còm es pot prevenir la diabetis de tipus 2?

Còm es pot prevenir la diabetis de tipus 2?
Cal tenir en compte les següents consideracions per tal de prevenir la diabetis tipus 2 o les complicacions que s’associen a ella:
  • Es pot prevenir el diagnòstic o debut de la diabetis en aquelles  persones que tenen una predisposició o uns nivells de sucre al límit alt de la normalitat. Diferents estudis han demostrat que amb dieta, exercici i evitant l’obesitat, el diagnòstic  pot endarrerir-se  anys.
  • En els pacients amb obesitat, la pèrdua de pes pot curar la diabetis.
  • La ciirurgia de l’obesitat cura la diabetis, segons els anys d’evolució de la malaltia abans de la cirurgia. Com abans millor.
  • Una vegada el diagnòstic ja esta establert cal recordar que no perquè sigui una diabetis de l’adult és més lleu.
  • Tampoc és més lleu perquè el tractament inicial no sigui amb insulina.
  • Les complicacions de la diabetis tipus 2 son iguals que les de la diabetis tipus 1 donat que és el sucre alt el que té un efecte nociu  sobre tots els teixits, és a dir la toxicitat de la diabetis ve determinada per la hiperglucèmia, mai perquè es requereixi insulina com a tractament.
  • Tot això fa que sigui imprescindible mantenir nivells de glucèmia  en el llindar de la normalitat sempre considerant la individualització en cada pacient.

Vols fer-nos una consulta Diabetis Tipus 2?

També et pot interessar


DIABETIS

Còm es pot prevenir la diabetis de tipus 2?

APPS i DIABETIS

És important tenir en compte que l'ús de les aplicacions no pretén ni ha de substituir el seguiment per part del metge.

Còm es pot prevenir la diabetis de tipus 2?

Els ous: nutritius i beneficiosos. I la llet o el yogur sencer potser no tan perjudicials ...

Els consum d’ous i d’algun producte làctic sencer podrien reduir el risc de diabetis La diabetis mellitus tipus 2 (DM2) és un trastorn metabòlic que es caracteritza per hiperglucèmia (nivells de sucre en sang elevats) amb presencia de resistència a la insulina i dèficit d'insulina. La diabetis de tipus 2 està estretament relacionada amb l'obesitat i la seva prevalença està en augment.

Còm es pot prevenir la diabetis de tipus 2?

Per als amants del formatge i de la carn vermella tenim una bona notícia

Per als amants del formatge i de la carn vermella tenim una bona notícia: El consum d'àcids grassos saturats (AGS) provinents dels lactis i les carns no processades no són nocius per a la salut cardiovascular ni es relacionen amb un major risc de diabetis, mentre que el consum de carns processades com salsitxes, embotits i bacó sí que es relacionen amb patologia cardiovascular i mortalitat.


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +