Tractament COACHING NUTRICIONAL

categoría Nutrició Obesitat

26 gener 2018Portem molts anys dedicant-nos a la Nutrició i, com a experts, ens adonem que la clau per perdre pes és CANVIAR els HÀBITS D'ALIMENTACIÓ per TOTA LA VIDA. Per aquest motiu, hem creat el tractament NUTRI-COACH que pretén realitzar un seguiment estret i personalitzat setmanal o bisetmanal.

Portem molts anys dedicant-nos a la Nutrició i, com a experts, ens adonem que la clau per perdre pes és CANVIAR els HÀBITS D'ALIMENTACIÓ per TOTA LA VIDA. Això és un procés llarg i d'adaptació del propi pacient. Per a això, la millor opció per aconseguir aquest objectiu, és realitzar un seguiment PERSONALITZAT, MULTIDISCIPLINAR i amb SEGUIMENT a llarg termini.

Per aquest motiu, hem creat el tractament NUTRI-COACH que pretén realitzar un seguiment estret i personalitzat setmanal o bisetmanal.

¿Què és el COACHING?

El coaching és una intervenció que té com a objectiu l'enfortiment de l'autoestima en la pròpia persona, independentment de la qüestió o la tasca de la qual es tracti.

És un procés d'entrenament individual, estructurat de manera que permet a la persona desenvolupar el seu potencial i augmentar el seu nivell de resultat.

Perquè les persones canviïn han d'experimentar el desig i la necessitat de dur a terme el canvi

PER QUÈ S'HA POSAT TAN DE MODA?

El coaching ofereix avantatges davant d'altres tractaments.

 • Facilita que les persones s'adaptin als canvis de manera eficient i eficaç.
 • Mobilitza els valors centrals i els compromisos de l'ésser humà.
 • Renova les relacions i fa eficaç la comunicació en els sistemes humans.
 • Estimula a les persones cap a la producció de resultats sense precedents.
 • Predisposa a les persones per a la col·laboració

¿I EL COACHING NUTRICIONAL?

Coaching Nutricional és aquell tipus de coaching relacionat amb l'alimentació. El procés està dirigit per a aquelles persones que vulguin fer canvis en la seva alimentació i vulguin canviar les seves conductes alimentàries.

En el coaching nutricional, el pacient es planteja uns objectius relacionats en la millora de la seva salut i s'apliquen mesures preventives o tractaments.

 

¿PER A QUÈ SERVEIX EL COACHING NUTRICIONAL?

 1. Genera autoestima en la nostra pròpia persona
 2. Desenvolupa el nostre potencial a optimitzar la nostra pròpia individualitat, és a dir, ens ajuda a prendre les nostres pròpies decisions.
 3. Pren consciència de la realitat objectiva, i també a pren consciència de la potencialitat. Les barreres no són reals sinó barreres autoimposades mentalment.
 4. Dóna l'oportunitat de convertir-se en la millor versió de si mateix amb eines per potenciar-les i gestionar-les.
 5. Ofereix la possibilitat d'adquirir les competències socials i personals necessàries per millorar l'auto-consciència, l'empatia, l'auto-motivació, el control de les seves emocions i les habilitats socials.

QUÈ BENEFICIS EM POT APORTAR AQUEST TRACTAMENT?

 • Millorar la capacitat pròpia per rebre coaching.
 • Millorar l'autoconsciència
 • Revelar el potencial i fomentar les habilitats
 • Ajudar a crear i implementar els plans d'acció
 • Adquirir noves habilitats, inici el canvi d'una manera conscient, aprenc a realitzar les coses d'una manera diferent que em porta a la meta desitjada.
 • Aplicar habilitats, vaig adquirint experiència en aquestes noves habilitats.
 • Formar nous hàbits, el nou hàbit ja està integrat en mi.

 

En ENDOCS t'oferim la possibilitat de realitzar un tractament completament personalitzat i adaptat a les teves necessitats perquè aconsegueixis D'UNA VEGADA PER TOTES canviar la conducta alimentària.

Autor:


Dietista-Nutricionista Educadora en Diabetis Coach nutricional Especialista en Nutrició Esportiva Especialista en intoleràncies alimentàries i al·lèrgies Coordinació unitad d' obesidad


Vols fer-nos una consulta Blog d'Endocrinologia i Nutrició?

Cercar en el Blog

També et pot interessar

ALIMENTS DE TEMPORADA: ELS BOLETS

Tractament COACHING NUTRICIONAL

Són rics en aigua, minerals, fibra i antioxidants

Continuar llegint

SUPLEMENTACIÓ PER A ESPORTISTES

Tractament COACHING NUTRICIONAL

En esportistes cal cobrir les necessitats energètiques a causa de la gran despesa energètica que es produeix durant la pràctica esportiva. Per això, és necessàri l'aport de carbohidrats com a macronutrient essencial.

Continuar llegint

Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +