SERVEI DE NUTRICIÓ ONLINE

categoría Nutrició

27 octubre 2020A ENDOCS-NUTRICIÓ Oferim visites amb la nutricionista de forma telemàtica

EN QUÈ CONSISTEIXEN LES VISITES ONLINE?

Les visites online tenen la mateixa durada i tractament que les visites presencials.

 

PRIMERA VISITA:

La primera visita té una durada d'uns 30 min aprox.

En aquesta, es realitza una entrevista nutricional completa (horaris, hàbits nutricionals, consum de begudes, gustos alimentaris ...) per valorar els hàbits previs.

Segons cada pacient i els objectius de tractament, s'enviarà per correu electrònic la pauta nutricional personalitzada.

 

VISITES DE SEGUIMENT:

Es valorarà el seguiment de la pauta alimentària, es canviarà si és necessari i es lliurarà material educatiu com a idees de menús, recomanacions segons les diferents èpoques de l'any, estratègies per a suportar l'ansietat, estratègies per no picar entre hores ... entre d'altres .

Es demanarà al pacient que es pesi a primera hora del matí (abans de fer la visita amb la nutricionista) i si és possible, prengui mesures antropomètriques, per poder valorar l'evolució en la composició corporal.

 

QUINA DIFERÈNCIA HI HA AMB LES VISITES PRESENCIALS?

No hi ha cap diferència en la metodologia de treball, en la durada ni en el tracte amb el pacient. L'única diferència és que el pacient no ha de desplaçar-se i el pes s'ha d'obtenir a casa.

 

EN QUINS CASOS ÉS ADEQUAT FER UNA VISITA ONLINE?

Com a norma general, podem dir que es poden ABORDAR tots els casos de forma telemàtica. Tractem patologies com obesitat, intoleràncies alimentàries, dietes vegetarianes o veganes, problemes digestius, trastorns de conducta alimentària, nutrició esportiva, coaching nutricional, alimentació durant la gestació o lactància ...

Si en algun cas en concret, considerem que no és possible abordar el cas de manera online, li aconsellarem acudir de forma presencial.

 

Hem de tenir en compte que passem moltes hores del dia a casa, amb aliments disponibles i gairebé sense realitzar activitat física. Són escenaris desconeguts per a tots que s'han d'abordar i no deixar per a més endavant.

 

Recorda que, ARA MÉS QUE MAI, LA SALUT ÉS EL MÉS IMPORTANT.

Autor:


Cap de Servei @doctorasesmilo Especialista en endocrinologia de la gestació/reproducció Responsable Unitat d’hipòfisis Responsable Unitat de tiroides Co-cordinació de la Unitat d' Ovari poliquístic


Dietista-Nutricionista Educadora en Diabetis Coach nutricional Especialista en Nutrició Esportiva Especialista en intoleràncies alimentàries i al·lèrgies Coordinació unitad d' obesidad


Vols fer-nos una consulta Blog d'Endocrinologia i Nutrició?

Cercar en el Blog

També et pot interessar

PROTEïNA VEGETAL

SERVEI DE NUTRICIÓ ONLINE

Fonts, biodisponibilitat i absorció.

Continuar llegint

Les dietistes d'ENDOCS es traslladen a les aules

SERVEI DE NUTRICIÓ ONLINE

L'equip de dietistes d’ENDOCS ha participat activament com a experts en nutrició en el projecte "Stay Healthy" impulsat per la Fundació QuirónSalud.

Continuar llegint

Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +