Día Mundial de la Diabetes 2019: Protegeix la teva familia

categoría

14 novembre 2019L'objectiu principal de la campanya del Dia Mundial de la Diabetis 2019 és crear consciència sobre l'impacte que la diabetis té en la família i promoure el paper de la família en el maneig, cura, prevenció i educació de l'afecció.

El WDD 2019 té tres àrees principals d'enfocament:

1-Detecció de diabetis

2-Prevenció de la diabetis tipus 2

3-Maneig de la diabetis

 

LA DETECCIÓ PRECOÇ DE DIABETIS IMPLICA A la FAMÍLIA

Una de cada dues persones amb diabetis tipus 2 no estan diagnosticades. El diagnòstic i el tractament precoç són clau per prevenir o retardar complicacions potencialment mortals

Si la diabetis tipus 1 no es detecta precoçment, pot conduir a discapacitat o fins i tot a mort. Conegui els signes i símptomes per protegir-se i protegir la seva família.

 

PREVENIR LA DIABETIS TIPUS 2 INCLOU A la FAMÍLIA TAMBÉ

Molts casos de diabetis tipus 2 es poden prevenir adoptant un estil de vida saludable. La reducció de el risc de la seva família comença a casa

Quan una família menja menjars saludables i fa exercici junts, tots els membres de la família es beneficien poden ajudar a prevenir la diabetis tipus 2.

Si té diabetis en la seva família, conegui els riscos, els senyals d'advertència i el que pot fer per prevenir la diabetis i les seves complicacions.

 

CUIDAR LA MEVA DIABETIS INCLOU A LA MEVA FAMÍLIA TAMBÉ

El maneig de la diabetis requereix tractament diari, control regular, un estil de vida saludable i educació contínua. El suport familiar és clau

Tots els professionals de la salut han de tenir el coneixement i les habilitats per ajudar les persones i les famílies a controlar la diabetis.

L'educació i el suport continu han de ser accessibles per a totes les persones i famílies per ajudar a controlar la diabetis.

Els medicaments i l'atenció essencials per a la diabetis han de ser accessibles i assequibles per a totes les famílies

Autor:


14 novembre 2019 por CSENDO Endocrinologia i Nutrició

Vols fer-nos una consulta Blog d'Endocrinologia i Nutrició?

Cercar en el Blog


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +